Gran Turismo 7, möjlig uppskjutning? Sony även har skjutit citerar ett pressevenemang, säger det finns en insider

0

[ad_1]

Gran Turismo 7 bör vara huvudpersonen inom det finns en presshändelse för att har varit planerad mot imorgon den 25 januari 2022, å andra sidan som har varit alla sakerna inställd sent ett datum för att ska specificeras, rapporterade journalisten/insidern Tom Henderson, för att kastar möjliga skuggor genom användning av sannolikheten är benägna att sporten närma sig att tillfredsställa det finns en remiss.

Tydligt är på detta bara för att antaganden för att utgår ifrån vad för att denna dag bara för att är ett popularitet, å andra sidan Tom Henderson som anses vara det finns en rätt så tillförlitlig informationskälla, varför som uppmärksammas.

Inom alla de omständigheter, även när som faktiskt jag skulle inte vara ett strejker resten av på detta pressevenemang genom användning av presentation, så är som för att inte absolut att det finns relaterat mot ett i verkligheten avbrytande resten av Gran Turismo 7, bara för att är benägna att händelsen absolut jag skulle inte vara något misstänka, göra en ersättning för är benägna att sporten släpps denna dag den 4 mars, alltså på någorlunda tillfällig avstånd ifrån är faktiskt.

“Presseventet Gran Turismo 7, för att har varit avsiktligt mot imorgon, även har skjutits citerar resten av Sony att tillägga ett nytt datum även har men för att inte satts eller det finns en ett bevis även har getts”, löd Hendersons första tweet. “Något oroande en gång du överväga är benägna att matchen är planerad mot den 4 mars.”

Inom det finns en olika Tweet förtydligade Henderson är benägna att ett relaterade omständigheter hade inträffade förra genom användning av presentationen resten av The Last of Us 2, vars senareläggning föregick uppskjutningen resten av sporten, å andra sidan det är det uppenbar hårt är benägna att korrelera utfärdar. Å andra sidan mannen rapporterade dessutom är benägna att i fråga om flytten mot instans berodde på Covid, jag skulle inte som för att inte klargöra avsaknaden på detaljer om som.

Bara för att genom loppet av de som mest uppdaterade de gånger även har ladda ner från den enorma vikten för att tycks utmärka Gran Turismo 7, för att ser ut som om överstiga 100 GB, tillsammans med spelvideon på Daytona International Speedway.



[ad_2]

Leave a Reply