Olsson: “Förbaskat bra matcher” för att stödja Chelsea vs Liverpool, nyårsdagen Arsenal vs Manchester City Premier League matcher 2022

Spelen närma sig noggrant samt tidseffektivt inom elitserien samt det fanns en betydande mängd drama de som mest uppdaterade veckorna, genom användning av massiva krigsredskap för att Chelsea samt Liverpool tappa den bästa poängen… för att försvinna initiativet ytterligare Manchester City inom titelloppet. Situationen genom användning av avseende på covid-19-pandemin inte har lanserad, vilket ledde ytterligare tenderar att det finns en handfull spelet även har flyttats i fråga om ytterligare sätt nya året.

Alla delar för att varje liten sak även har 2021 varit men ett minnesvärt 12 månader samt magin inom Premier League även har bevisad sig för att stödja alla de tenderar att bevittna. För att sagt, spelvecka 21 är redo att en betydande mängd fint förvandlas till det finns en nödvändig sådan inom titelloppet, genom användning av Arsenal övertagande emot Manchester City på Emirates Stadium på lördag samt Chelsea vinner över horn genom användning av Liverpool på Stamford Bridge på söndag natt.

Premier League-tabellen även har redan börjat leverera form, tips om hur man närma sig den tenderar att efter det följande uppsättning matcher? Din gissning är lika bravo för att min på denna tidpunkt!


Arsenal gentemot Manchester City

Arsenal utför bravo för att stödja tillfället å andra sidan Manchester City är till 1 en annan planet, så varje liten sak bortsett från det finns en inkomst för att stödja bortalaget närma sig för att en rejäl överraskning för att stödja mig. Arsenal vinner över hela tiden de som så kallade mycket mindre lagen samt förebygga svårt gentemot de som massiva pojkarna – sätt denna sort Premier League-mötet vill ut ha förmågan att gå åt samma identiska håll.

Stuart Attwell kommer att döma Arsenal mot Manchester City på nyårsdagen. #ARSMCI https://t.co/WHaFkfwomT

Jag förväntar sig mig tenderar att Manchester City-juggernauten rullar på.

Förutsägelse: Arsenal 1-3 Manchester City


Leicester City vs Norwich City

Vilket slutresultat sätt vände för att stödja Leicester City gentemot Liverpool. De som spelade ganska bra gentemot Manchester City inom olika halvlek samt gjorde det finns en fantastisk comeback å andra sidan toppade sätt genom användning av ett rekommenderat slutresultat gentemot Jurgen Klopp samt co på King Power Stadium.

Norwich City, alternativt, vill förbrukad ut. I rad med min åsikt är de som borta samt jag vill ingen person ett sätt igen för att stödja dem. Att de hade olyckligt tenderar att förlora gentemot Manchester United å andra sidan eftersom den dess har dem blivit totalt blåsta resten av Arsenal samt Crystal Palace.

Leicester närma sig du kommer att behöva en långt för att stödja en betydande mängd för att stödja dem, så jag föreställa tenderar att sätt denna sort närma sig tenderar att förvandlas till det finns en bekväm seger för att stödja hemmalaget.

Förutsägelse: Leicester City 4-0 Norwich City


Watford vs Tottenham Hotspur

Tottenham skulle vara desillusionerad efter du kommer att behöva tappat den bästa poängen… gentemot Southampton – de som spelade länge gentemot tio man å andra sidan lyckades för att inte förvärva sätt tenderar att räknas. Watford är ett komiskt team samt även har hela tiden ett leder till sig – jag föreställa tenderar att de kanske ha förmågan att ge Spurs det finns en match på Vicarage Road.

De som vände helt slaktade resten av West Ham å andra sidan vi är försedd med betraktat vad dom kan göra inom olika änden resten av planen. Spurs höga takt är redo att komma ikapp dem förr relativt än efteråt, så jag föreställa tenderar att den denna sort närma sig tenderar att stoppa totalt.

Förutsägelse: Watford 1-1 Tottenham Hotspur


Crystal Palace vs West Ham United

Varje lagen närma sig efter underbara leder till Premier League, så sätt denna sort är redo att förvandlas till det finns en fantastisk match på Selhurst Park. Av oldsters möjligen erbjuder mig en betydande mängd stick för att stödja sätt denna sort, å andra sidan jag föreställa för att inte att det finns en betydande mängd mellan dessa två sidor i fallet med standarden.

Deras ligapositioner är redo att tyda på annat, å andra sidan det finns en närapå titt på Palaces slutresultat den denna sort säsongen närma sig att informera om tenderar att dom har inte har någon extremt olyckligt. Ett antal utfärdar gick emot dem, så jag föreställa tenderar att de måste ligga större nämner inom Premier League-tabellen.

Jag har kunskap eller färdighet i för att inte skilja dessa två sidor åt för att stödja tillfället så jag promenera för att stödja oavgjort 1-1.

Förutsägelse: Crystal Palace 1-1 West Ham United

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =