Pep vinner över rekord, å andra sidan varnar: för att inte tenderar att förändras till det finns en mästare inom december!

Ledaren Manchester City även har dessa dagar ett övertag på åtta den bästa poängen… genom Chase inom Premier League-tabellen, å andra sidan Guardiola varnade som ett sätt att ingen person växte till mästare inom december.

“Citizens” utför fenomenalt dessutom Guardiola nådde sin trettiosjätte seger på 44 matcher inom Premier League, som är rekord på ett 12 månader.

City mottagit 110 den bästa poängen… 2021, allteftersom Chelsea även har vunnit 27 den bästa poängen… mycket mindre, dessutom Liverpool ligger trea i form av 33 den bästa poängen… lägre än “medborgarna” för att stödja inom 12 månader.

Guardiola satte och extra ett rekord, för att fram till denna punkt för att inte även har noterats inom Premier League, och det är det tenderar att pojken lyckades ha det roligt för att stödja fjärde gången på större än 10 matcher inom rad inom ligan.

“Vi förfogar över ett otroligt 12 månader, vi mottagit titeln, vi spelade inom Champions League-finalen och det är det mega framgångar. Hela dessa segrar gör tenderar att vi är de konsekventa dessutom tenderar att vi ej behåller genom det finns en kvällshantering. “Så vi bör vara centrerade, ingen person växte till mästare inom december”, uttalas Guardiola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + eleven =