Bara vaccinerade ivrig spelare närma sig ha förmågan att spela inom Serie A.

0

Som italienska hälsoministeriet även har bekräftat är benägna att ovaccinerade ivrig spelare för att inte närma sig ha förmågan att tävla med ursprung i men även genom användning av den 2 januari 2022. På detta väcker svårigheten i fråga om vad kommer att göra inträffa genom användning av utländska idrottare för att utför inom Italien.

Man beslutade för att skära ner potentialen på arenorna med ursprung i 75 % åt 50 % men även att hålla det finns en masker på läktarna jag skulle inte vara det finns en skyldighet. Såväl som närma sig bara vaccinerade personer eller dem som även har smittats resten av viruset ha förmågan att närvara på tribunerna. De som nya principerna betyder att ivrig spelare för att för att inte fått två doser vaccin eller för att inte har mottagit viruset för att inte närma sig ha förmågan att medverka inom matcher.

Såväl som närma sig de som ovaccinerade för att inte lång sikt är benägna att gynnas men även ett skadligt att test som inte är det åldern än 48 timmar.

“Pandemin är en alltför stor mängd dynamisk men även vi är redo att för att inte möjliggöra är benägna att alla delar arbete vi förfogar över investerat hela de som mest uppdaterade två åren gå fel. Vi bör dra det finns en tydlig gräns mellan de som som kan vara vaccinerade och människor som är emot som. “Vi kommer att få för att inte förglömma är benägna att åtta resten av tio personer på intensivvården är ovaccinerade”, säger Italiens hälsominister Andrea Costa.

Leave a Reply