Alaska värmeslag, så att mätte rekord 19,4 Grad Celsius

Alaska märkte det finns en rekordökning inom dagstemperaturer förra helgen, via temperaturer inom Kodiak-samhället för att nådde 19,4 nivåer, i enlighet med världsmedia.

Rick Toman, det finns en studenter på Alaska Climate Assessment Mitt, kallade ökningen absurd. På olika håll uppmättes 13,3, 16,6 samt 18,3 grader celsius, vilket gör sätt åt den varmaste julen inom Alaska fram till denna punkt.

Toman säger tenderar att temperaturen inom Alaska närma sig tenderar att hålla fast vid det tenderar att vara låg, å andra sidan stigande temperaturer samt värmeslag närma sig tenderar att visa sig vara vanligare förr eller senare.

“Den världen uppvärmningen kommer att få sanktioner, vi bevittnar det hela extra höga temperaturer som kan vara bisarra för att stödja den den här typen delen resten av världen, vi förväntar sig oss tenderar att den närma sig tenderar att fortsätta att växa förr eller senare”, uttalas pojken.

Det finns en studie för att publicerades förra månaden förutspår tenderar att Alaska närma sig du kommer att behöva extra regn än snö 12 månader 2060 samt tenderar att klimatförändringarna redan gör livet hårt för att stödja individer samt djur inom denna del resten av världen.

3 thoughts on “Alaska värmeslag, så att mätte rekord 19,4 Grad Celsius

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =