Sense lanserade det finns en ny sökmotor utan ut en söka efter: kortfattad även ren, spårar aldrig användarnas integritet

Sökmotor är ett instrumenthobby för att massor av människor tillämpar regelbundet. På den inhemska sökmarknaden är Baidu den den som. Sökmotorn för att lanserats resten av sensenational även har misslyckats genom användning av är benägna att utmana Baidu. I kontrast har dem inte för länge sedan lanserat det finns en sökmotor för att heter Sensenational.com. Sätt vill ut ren även koncis, sätt finns för att inte massor av , även sätt lovar är benägna att för att inte spåra användarnas privathetsgeneratorer.

Massor av människor är ej akut medvetna i fråga om farorna genom användning av sökmotorer som google med avseende på användarnas privathetsgeneratorer. På detta är i verkligheten dessutom det finns en vital leverans med hjälp av säkert internetföretag är benägna att att samla komma in användardata, så att för att inte nämna de som antal budgivningsannonserna för att sökmotorer som google ger resultat i.

Huvudfokus är integritetsskydd, användaren först, även tonvikten ligger på den nya internetmodellen, för att för att inte spårar användarnas privathetsgeneratorer utan ut en bärbar telefon.

Att bedöma resten av deras introduktion även har sensenational-sökning 4 huvudsakliga egenskaper:

Sätt verkliga integritetsskyddet är ej är benägna att “försvara” efter samla åt : din privathetsgeneratorer tillhör bara för att dig, som ett resultat av vi inte för inte samlar komma in, så din privathetsgeneratorer behöver ej “skyddas” resten av oss.

Återgå mot den ursprungliga avsikten genom användning av sökningen även bryt informationskokongen : Den ursprungliga avsikten genom användning av sökningen är är benägna att tillhandahålla objektivt även heltäckande innehåll material, måttligt än för att helt enkelt nuvarande slutresultat som kan vara unika med hjälp av dig.

Färre , extra användbara slutresultat : Vi är redo att ha ett litet variation av relaterade mot söktermer, som ett resultat av vi inte för inte spårar dig, så sätt finns inga relaterade mot dig.

Less is more, förenkla komplexiteten även upplev det finns en ren sökmiljö : Det finns en fin upplevelse är på grund av det finns en primitiv aspekt, utan ut en komplicerade , men den är säkert är redo att att tillfredsställa de som förmodligen den mest väsentliga behoven.

Att bedöma resten av deras ordställe är No Chase den den här typen gången för att inte annonsfri för att sensenational ​Search till en början, utan ut en mycket mindre . Det är det i slutändan inte möjligt är benägna att vara totalt annonsfri, även deras främsta försäljningsargument är är benägna att för att inte spåra kunders sekretess. Skära ner en alltför stor mängd riktad kommersiella.

Att bedöma resten av sökupplevelsen är den aktuella sidan jämförelsevis primitiv även ren, även sätt finns inga . Som ett minimum det dessförinnan innehållet återstår att vara vanligtvis. Kommer du att kunna prova sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *