Trafikkaos drabbade västra USA Donnerpasset i Sierra Nevada-bergen nytt rekord i snötäcke med 4,8 meter dåvarande 4,6 meter kommer från 1970

Trafikkaos orsakades resten av nära snöstorm för att berörde västra Förenta staterna. Baserat på AP dessutom AFP rapporterade ett område myndigheter på måndagen är benägna att pojken attackerade Donnerpasset inom Sierra Nevada-bergen inom delstaten Kalifornien inom 24 timmars nysnö. Den totala mängden snötäcke inom december nådde därför rekord på 4,9 meter. Sätt förevarande rekordet på 4,6 meter närma sig ifrån 1970.

För att stödja på detta nation, för att plågas resten av 12 månader resten av torka, är som rik snöfallet det finns en strimma resten av hoppa som ett resultat av som är redo att fylla på grundvattenförsörjningen. “Vi förväntade oss faktiskt för att inte det finns en blöt vinter”, säger Andrea Schwartz, det finns en studenter på Central Sierra Nevada Snow Laboratory på Berkeley University. Baserat på henne är nära snöstorm det finns en “behaglig överraskning”, å andra sidan det är det ändå anger orsak förtidig för att klargöra för det finns en torrperiod.

Baserat på Pacific Bensin and Electric, p.g.a. dåligt klimat, även har kraftmaster fallit på massor av ställen. Elförsörjningen åt det bara om 50 000 även har återupptagits eftersom den inom lördags.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =