släppdatum avslöjat för tidigt? –

genom vilket utgångsdatum med ursprung i Sonic Frontiers, som nya blue hedgehog-spelet för att levereras till konsoler men även pc:ar, är redo att ha avslöjats för tidigt. Baserat på kunskap med ursprung i PlayStation Database och eftersom delas resten av PlayStation Game Size är lanseringen resten av titeln planerad 15 november 2022.

På detta datum är inom linje via releaseperioden för att meddelats via första officiella trailern för spelet som presenterades på The Game Awards 2021, eller denhöst det följande 12 månader. Så göra en ersättning för att som är så en mängd månader vistelser är redo att den angivna dagen vara det finns en smidig dataplatshållare, eller provisorisk, för att PlayStation Game Size dessutom antyder. Kort påstått, för att standard föreslår vi tenderar att man övertagande relaterade indiskretioner via tången, inom avvaktan på officiella meddelanden inom problemet med ursprung i Sega.

Utvecklad resten av Sonic Personal Japan, via producenten Sachiko Kawamura men även regissören Morio Kishimoto för att leder produktionen, Sonic Frontiers är som nya sporten resten av den berömda blå igelkotten för att levereras till PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch men även PC.

Frontiers tycks avvika en alltför stor mängd med ursprung i de som klassiska Sega-avsnitten hela genom tenderar att presentera det finns en konstruktion via gigantiska öppna ytor fritt tenderar att upptäcka. Sporten utspelar sig på Starfall Islands men även utövare närma sig ha förmågan att ge sig ut inom frodiga omgivning via Sonics signaturförmågor men även tempo, för att utlovat resten av utvecklarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − three =