Combat Evolved har varit ifrån inträde bara för att multiplayer, den hade för att inte marknadsföringskampanj

0

[ad_1]

Hemmahörande i det finns en intensivt artikel i fråga om Halos historiskt förflutet publicerad resten av Retro Gamer magazine, utställning som sig Halo: Combat Evolved som har varit initialt förväntad för att bara multiplayer-spel att tillägga länge hade pojken ingen person Enspelarkampanj, bara för att den för att pojken är bäst ihågkommen för att stödja.

Inom det finns en intervju, programmeraren Stefan Sinclair, för att deltog inom händelsen resten av som första Halo: Combat Evolved inom Bungie, säger tenderar att sporten bara har varit oskäligtotålig för att ett multiplayer-spel. “Halo utvecklades för att stödja internet-multiplayer även inom dess ursprungliga ,” förklarade Sinclair, för att rådde rätt sätt att, när som helst man inställd på arbete i form av som 1999, har varit sporten avsiktligt tenderar att förvandlas till ett lanseringsspel för att stödja Xbox Live-tjänsten på den primära Microsoft-konsolen.

Verklighet är tenderar att även det finns en ett tag efter tenderar att händelsen debuterade att tillägga jämförelsevis sent efter själva släppet hade Halo: Combat Evolved för att inte det finns en riktig enspelarkampanj, uttalas Sinclair, å andra sidan sporten fungerade hela genom {att ansluta till} servrar för att multiplayer. uppkopplad ren.

Halo: Combat Evolved är för tillfället är ihågkommen för att stödja sin kampanj

Inom den långa specialen för att publicerades resten av Retro Gamer framträder på grund av detta faktum denna mycket mindre erkända sida inom historien i fråga om händelsen resten av den primära Halo, någorlunda oanat ta hänsyn till rätt sätt att marknadsföringskampanj bekräftade sig vara så en spetsig att tillägga välbyggd.

Det är det tydligt tenderar att Bungie först riktade på tenderar att konstruera mekaniken inom spela ta hänsyn till multiplayer, att tillägga eftersom den introducerar det finns en enspelarkampanj i form av historiskt förflutet inuti det finns en spelstruktur för att för tillfället är har varit väletablerad att tillägga mest sannolik del av nyckeln bakom framgången i form av Halo: Combat Evolved ligger inom på detta. På tillvägagångssätt att tillägga vis är redo att man för att hitta ett sådant metod just nu i form av Halo oändlig att tillägga dess separation mellan single player att tillägga free-to-play multiplayer.

[ad_2]

Leave a Reply