20 skåpbilar satt fast inom cirka 2 timmar inom Japan syfte 71 centimeter snö

Inom Japan föll rekordmängder snö,föll på Japans nordöstra kust inom måndags. Sätt vita lagret försvårar trafiken, p.g.a. vädret även har som inträffat ett antal olyckor, att tillägga järnvägstrafiken även har saktat ner. Det kommer snöa nära att tillägga ihållande genom den kommande dagen, varnar ett kvarter meteorologer, i överensstämmelse med Kyodo-byrån. Inom Japan inträffade rekordmängder snö, vanligtvis citerar mot 71 cm, 68 centimeter snö föll på 24 timmar inom Hikone, Shiga Prefecture, att tillägga 71 centimeter inom Asago, Hyogo Prefecture, för att varje är inom historiskt förflutet, i överensstämmelse med Japan Meteorological Agency. Denna mängd snö är trettio gånger verkar större än standard inom riket. “Tungt vintertryck trigga kraftiga snöstorm, i synnerhet tillsammans med Huvudspråket i Japan oceanen ifrån norr mot väster i fråga om Japan, i form av rekordstora snöstorm inom säkert områden”, säger det finns en talesman för att stödja den huvudspråket i Japan den federala regeringen.

Nära snöstorm oroliga Japans nordöstra kust. Sätt vita lagret försvårar trafiken på vägar att tillägga järnvägar. “Vi räknar i form av tenderar att mängden snö närma sig att utvidga inom morgon. Ökad varning att tillägga vaksamhet krävs ändå”, tillade mannen.

06:30-tiden samma identiska , att tillägga cirka 20 skåpbilar satt fast inom cirka 2 timmar, tillsammans med lastbilarna för att hände mot placeringen att tillägga fångade

Cirka klockan 07.30 lokal ett tag till minst en motorväg inom Kyoto-prefekturen inom västra Japan krockade två fordon kommer in inom det finns en lastbil för att stannade p.g.a. snö. Trafikolyckan blockerade allmänt inom ett antal timmar. Snön röjades att tillägga trafiken återupptogs på lunchtid. Det finns en lastbil blockerade allmänt invid storstaden Hikone att tillägga lämnade folk instängda inom fordon inom ett antal timmar. I överensstämmelse med Kyodo-byrån hände invånarna inom storstaden i ett försök att avskaffa snö ifrån allmänt att tillägga motorvägen. Snön komplicerade dessutom järnvägstransporterna. Expresståget Shinkansen mellan Tokyo att tillägga Osaka färdades i form av reducerad tempo. Till minst en en annan regional linje tillbring

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 5 =