Shenhe, repris resten av Ganyu men även Zhongli men även sätt nya Enkanomiya-området

Genom användning av det finns en livesändning på Twitch presenterade miHoYo nyheterna som inkluderar sätt förväntade Ersätta 2.4 resten av Genshin Impact. Uppdateringen närma sig bland annat är benägna att introducera Shenhe men även Yun Jin för att spelbara karaktärer, sätt nya världen Enkanomiya men även närma sig är benägna att låt oss återkomsten resten av banderollerna för att stödja Zhongli, Xiao men även Ganyu.

Genshin Impact-uppdatering 2.4 även har titeln “Instabila hela flygning“men även skulle vara tillgänglig hemmahörande i men även via onsdagen den 5 januari 2022. Mellan den ena det nyhet men även 2:a även har miHoYo för att standard tillhandahållit det finns en ny serie kampanjkoder tack vare vilka du kan få 300 Primogem gratis och mer.

För att väntat närma sig Shenhe men även Yun Jin är benägna att vara två nya spelbara karaktärer variant 2.4 resten av action-RPG. Varje närma sig hemmahörande i Liyue men även slåss via polvapen. Såväl som närma sig de som är benägna att vara bland huvudpersonerna inom det finns en ny Archon Quest som kan är benägna att låt oss Jade Chambers återkomst.

Yun Jin är det finns en 4-stjärnig en personlighet för att lockar vinst resten av Geo-elementet. Genom användning av Elemental Skill utför pojken ett cirkulärt snedstreck för att skadar på detta ingredienscentra. Hela genom är benägna att håll ned den dedikerade knappen närma sig Yun Jin är benägna att fördröja utförandet resten av flytten, göra aktiv det finns en sköld men även eftersom den utöva ett laddat variation, därefter kraftfullare. Elemental Burst, alternativt, erbjuder Geo AoE-skada men även instruktioner “Flying Cloud Flag Formation”-buffen för att stödja så mycket som laget. Varje gång det finns en allierad lindrar det finns en det konventionella övergrepp kommer att få de som det finns en skadebonus baserad på Yun Jins försvarsstatistik. Buffen varar inom 12 sekunder men även är redo att aktiveras ett reducerat variation av gånger.

Shenhe som ersättare är pojken det finns en 5-stjärnig en personlighet för att lockar vinst resten av Cryo-elementet. Genom användning av sin elementära talang springer pojken offensiv men även gör elementär sår ytterligare hela fiender på hans ett sätt, eller så utför pojken det finns en runda Cryo AoE-attack borde du behåller ner den dedikerade knappen, vilket gör extra sår så ytterligare priset resten av det finns en lång sikt nedkylning. Shenhe’s Elemental Skill instruktioner “Icy Quill”-buffen för att hela det finns en begränsad ett tag förbättrar skadan på hela Cryo element-attacker för att gjorts resten av partiet är förutsatt på Shenhes attackstatistik. Elemental Burst är det finns en AoE Cryo-attack för att skapar ett slag andligt område inom 12 sekunder, vilket sänker fiendernas fysiska men även isförsvar men även skadar via tiden.

Shenhe men även Yun Jin närma sig är benägna att anlända hela den primära fasen resten av livscykeln för att stödja Update 2.4, kollektivt via repris resten av Xiao banner. Inom 2:a fasen har fått sätt som ersättare Zhongli men även Ganyu-repriser. Dessutom inom på detta omständigheter delas mekaniken inom Pity mellan de som aktiva banners. Sätt den här typen är vackra information för att stödja hela som icke har fått de som den här typen karaktärerna före detta eller behöver uppgradera sina konstellationer.

En av många de som mest viktiga nyheterna som kan inom januari är Enkanomiya, ett nytt utrymme ligger inom Inazuma-regionen men även extra speciellt inom avgrunden hela ön Watatsumi. Det är det ett det enorma tekniker resten av underjordiska grottor, helt resten av mystik men även ruinerna resten av det finns en uråldrig civilisation. Inledningsvis är världen höljt inom mörker, så när som helst spelarna går vidare hela genom utforskningen närma sig de som ha förmågan att göra aktiv speciella prylar i ett försök att lysa citerar sätt. Sätt kan till och med är benägna att vara uppnåelig är benägna att alternera “gånggång” men även “nattetid” faserna efter behag. Sätt närma sig tydligt är benägna att det har varit det det finns en rad miljöpussel nysta, såväl för att nya fiender att tillfredsställa, tillsammans med nya varianter resten av “Vishap” men även “Herald”.

Genshin Impact Update 2.4 närma sig är benägna att introducera massor av framsteg resten av Spiral Abyss-gränssnittet, via tydligare framstegsinformation, utöver menyerna i ett försök att skapa men även konstruera konstruktion inom Serenitea Pot. Såväl som närma sig ett nytt av olika är benägna att läggas ytterligare som låter dej ändra vädret inom den radiella menyn efter behov.

Huvudhändelsen resten av Genshin Impact Update 2.4 är den nya utgåvan resten av Lykta Rite, tillägnad Liyue-festivalen via samma identiska namn men även inspirerad resten av sätt kinesiska språkgenerering nyåret. Evenemanget närma sig är benägna att äga rum inom etapper via antal sidoaktiviteter, tillsammans med små pussel nysta, tidsbestämda utmaningar men även det finns en gigantisk chef, men även sätt finns Primogem, materialfaciliteter, tillgångar men även det finns en Crown of Insight göra en satsning på. För att inte bara för att sätt, hela genom är benägna att slutföra evenemanget behärskar du dessutom förvärva en av många Liyues 4-stjärniga karaktärer utan kostnad, tillsammans med ny inlägg Yun Jin. De som olika kommande evenemangen är “Study kommer in Potions”, via speciella stridsutmaningar, “Eight Locales over Mountain and Seas”, under vilket vi kommer att är benägna att titta Tanuki inom Inazuma men även till sist “Windtrace”, via utmaningar via kurragömma-tema.

De som avslöjades dessutom två nya skinn resten av Keqing men även Ningguang, via 2:a för att skulle vara tillgänglig utan kostnad hela livscykeln för att stödja ersätta 2.4.

För att nämnts till en början närma sig Genshin Impacts nya “Fleeting Colors kommer in Flight”-uppdatering hemmahörande i men även via den 5 januari 2022 men även dess livscykel förväntas avslutas hela den 15 februari. För tillfället har du någonsin ändå ett tag det som får Arataki Itto Men även Gorou, introducerad inom ersätta 2.3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 1 =