300 Primogem utan kostnad grund av de som nya kampanjkoderna

Mitt i live på Twitch tillägnad nyheterna i fråga om Update 2.4 resten av Genshin Impact, miHoYo även har för att standard tillhandahållit massor av nya kampanjkoder nysta kommer in med hjälp av förvärva utan kostnad 300 Primogem men även olika bonusar.

Mellan det finns en nyhet men även det finns en en annan resten av den nya efterlängtade uppdateringen, som kommer att se debuten av Shenhe och Yun Jin, repris av Ganyu och Zhongli och det nya Enkanomiya-området, tre nya Genshin Impact-koder även har avslöjats att kunna förvärva ett fullständigt 300 Primogems, 50 000 Mora, 5 Hero’s Wit (att kunna höja karaktärerna inom scen) men även 10 Mystic Enhancement Hours (materialfaciliteter att kunna uppgradera jaktredskap) utan kostnad. Ett paket för att standard en betydande mängd populärt bland utövare.

Denna sort är Genshin Impact-kampanjkoderna med ursprung i den 26 december 2021 för att avslöjades hela livestreamen resten av Update 2.4:

  • SA7V2DRZGAU5 – 100 Primogem men även 10 Mystic Enhancement-timmar
  • PSNVJURZZSD9 – 100 Primogem men även 5 Hero’s Wit
  • 5SPDKV8ZHBFV – 100 Primogem men även 50 000 Mora
Genshin Impact, ett formellt konstnärliga ansträngningar resten av miHoYo

Kommer du att kunna är benägna att göra bot de som nya kampanjkoderna med hjälp av Genshin Impact omedelbart inom sporten, hela genom för att gå in inom Situationer med ursprung i Paimon-menyn. Härifrån välj du kan “Konto” men även av den anledningen som “Lös kommer in kod”. När som helst koderna även har angetts lämpligt vet du olösta kommer in belöningarna inom Paimons inkorg. Alternativt vet du olösta kommer in koderna omedelbart med ursprung i den officiella miHoYo-webbplatsen när du har registrerat gör alla dina konto.

Kom ihåg att kodinlösningsfunktionen bara kan vara hittade med ursprung i Adventure Rank 10. Även de som vi har varit försedd med rapporterat ovan de kan bara för att är benägna att vara giltiga inom ett par timmar, så vinst från som om du är off date.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − 6 =