[ad_1]

Via anledning resten av streamingevenemanget meddelade Home of Wargamers Live Slitherine Utgivningsdatum officer resten av Fjärran världar 2: den 10 mars 2022. Det är det det finns en strategisk 4X för att utspelar sig inom rymden, efter det finns en titel som kan vara ganska mycket älskad resten av följare resten av genren.

Spår oss undersöka ett par nya foton of Distant Worlds 2, publicerad med hjälp av tillfället:

Inom händelsen med hjälp av PC närma sig Distant Worlds 2 att tillåta oss att styra en av många de som ganska mycket av tillgängliga fraktionerna (Humans, Ackdarian, Mortalen, Zenox, Boskara, Teekans samt Haakonish) med ett syfte att förvärva dem är benägna att expandera komma in inom universum samt kolonisera planeterna inom de som större än två tusen solsystem återuppbyggda inom sporten. Att välja i fråga om man behöver för att använda sig av våld eller diplomati är nämner mot spelarna ensamma.

Är benägna att producera andra kunskap, lära vår Förhandsvisning av Distant Worlds 2, genom vilket vi skrev:

Distant Worlds 2 framstår ha hela fördel är benägna att göra högre än sin föregångare. Det kommer ej är benägna att vara det finns en flippant plikt, ta hänsyn till är benägna att vi konversera i fråga om det finns en ganska mycket älskad titel, på grund av detta faktum genom användning av det finns en synnerligen stridbar användarbas samt uppmärksam på information. För tillfället väntar vi på den ultimata versionen, den den som för att är redo att exponera spelets godhet.

[ad_2]

Leave a Reply