Bästsäljande game på Steam förbereda att eller ej inom för att flytta

Spår oss låt oss bästsäljande game på Steam inom per vecka för att slutar inom gånggång, eller är benägna att julen, kännetecknas resten av närvaron resten av antal rabatter men även erbjuder, i form av Förbereda att eller för att inte för att verkar vara den förmodligen den mest sålda titeln är förutsatt på inkomstfamiljer.

Denna slutlig sida bör synnerligen vägs in: det är det inte det finns en betyg för att upprättas på grundval resten av de som individuella sålda exemplaren utan ut en ytterligare summa kontantbelopp för att genereras resten av främja. Inom vilket omständigheter för att i ändå är sätt ändå ett listade med hjälp av spelens framgång, på grund av detta faktum är sätt synnerligen tydligen är benägna att låt oss, så den här typen är höjden tio resten av bästsäljare på Steam med ursprung i 20 ytterligare 26 december 2021:

  1. Förbereda att eller för att inte
  2. Five Nights at Freddy’s: Security Breach
  3. Sätt krävs två
  4. Halo infinite
  5. Forza Horizon 5
  6. Ventilindex VR Paket
  7. Battlefield 2042
  8. Sekiro: Shadows Die Twice GOTY Edition
  9. Företag Zomboid
  10. Red Dead Redemption 2

Jämfört i form av tidigare veckas betyg även har säkert positioner ändrats dessutom p.g.a. de som rabatter för att även har dykt citerar de som mest uppdaterade de gånger. Så, Ready or Not faller för att inte komma in inom på detta: hans övergång med ursprung i 3:e ytterligare första placera är totalt spartanskt anslutet ytterligare framgångarna de som mest uppdaterade de gånger, i form av Fem nätter på Freddy’s Security Breach för att behåller samma identiska placera.

Det krävs två går igen ytterligare 3:e placera grund av 50 % en minskning, då däremot Halo infinite, för att tydligt bibehöll sitt standardpris, går med ursprung i första ytterligare fjärde placera efter två på varann nästa veckor inom toppen resten av rankingen, antagen resten av köp Forza Horizon 5 för att hoppar med ursprung i den tionde ytterligare den 5:e måhända dessutom grund av de som små 10% rabatten för att den är huvudpersonen resten av inom idag. Sekiro men även Red Dead Redemption 2 återkommer dessutom bland de många tio största mest sannolik grund av de som pågående rabatterna, för att varje ligger på 50 % resten av standardpriset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − two =