släppdatum, specialutgåva men även förbeställningsbonus resten av exklusiva PS4 men även PS5

Clouded Leopard Entertainment – internationellt förlag – även har avslöjat releasedatumet med hjälp av Relayer, exklusivt med hjälp av PS4 men även PS5: 24 mars 2022. Såväl som även har vi risk tenderar att kontrollera något den lilla bokstaven i fråga om specialutgåvan tillägnad sporten men även hur man kan uppgraderingen hemmahörande i PS4 mot PS5 fungerar.

Relayer närma sig tenderar att det har varit det inom ett digital standardversion men även det finns en digital premiumversion. Det finns en fysisk variant kommer inte att göra tenderar att anlända mot väst. Sporten närma sig du kommer att behöva engelsk men även japansk dubbning, via undertexter på italienska (liksom på engelska, huvudspråket i Japan, koreanska, traditionell kinesiska språkgenerering, franska, tyska; spanska närma sig via det finns en framtida ersätta).

under vilket PS4 variant of Relayer betyder att du kan göra det finns en utan kostnad uppgradering mot PS5-versionen. Spardata är redo att överföras hemmahörande i PS4 mot PS5. Troféer överförs dessutom medan du byter hemmahörande i PlayStation 4 mot PlayStation 5-versionen.

Upplagan premium digital by Relayer innehåller:

  • Grundspelet
  • Säsongskort
  • Originalsoundtracket “Into The Lost Code”.
  • Dynamiskt tema med hjälp av PS4

Inom instanser tenderar att förboka, kommer att få du kan “Terra’s Rare Item Enheter”, för att innehåller försvarsmedel men även rustningar, “Terra’s Battle Informationen (Custom Chip)”, det finns en skicklighetspoäng men även valuta inom sporten. I fall du förbeställer den digitala premiumutgåvan kommer att få du kan mot sporten tre dagar för tidigt.

En av många Relayer-karaktärerna via sin egen meka

under vilket officiella beskrivning läser: “Det finns en det följande generations robotstrategi-RPG för att utspelar sig inom det finns en av olika sci-fi verkliga livet, under vilket Starchildren – individer som även har beviljats ​​speciella talanger – står hantera ett utomjordiskt risk. Relayers stridssystem hantera flera typer av robotar. strid men även på Jobs, för att representerar unika egenskaper hos det finns en system, men även på aggro, det finns en statistik för att utställning hur man kan lugnt karaktärer måltavlas resten av fiender. Relayer rymmer dessutom rafflande specialattacker för att Backstab, det finns en pincer move men även Big Bang, ett strejker via en rejäl golvspel resten av effekt. Hela 100 unika scener spelas nämner genom loppet av striderna hela genom så mycket som sporten, men även scenariokartorna är hela illustrerade inom högkvalitativ 3D.”

“Storyn utspelar sig på jorden 12 månader 2051, inom det finns en framtid under vilket mänsklighetens expansion mot yttre rymden är inom full direkt. Jorden är mitt uppe inom det finns en invasion resten av mystiska utlänningar för att känd som Relayers. Dem har dessutom dykt nämner. folk via speciella talanger , kallade Starchildren, kollektivt via arvet hemmahörande i det finns en uråldrig utomjordisk civilisation för att påstås ha dött ut med hjälp av i hundratals år eftersom den. Idrottsman befäster det finns en skvadron resten av Stellar Gear, humanoida försvarsmedel utvecklade hemmahörande i teknologin hemmahörande i den utdöda utomjordiska civilisationen men även Asterism, ett skepp för att är redo att resten av interstellära åkturer, med tanke på försvara jorden hemmahörande i invaderande Relayer-utomjordingar.”

Kommer du att kunna låt oss titta på det finns en Relayer gameplay trailer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 12 =