Minecraft på YouTube även har överskridit det finns en miljard visningar

Minecraft även har överlämnat miljard hemmahörande i vyerYoutube, sätt behöver vi säger att den även har setts genom 1 miljon tiotusentals gånger resten av kunders resten av den berömda videoplattformen.

Stark resten av ben 141 miljoner aktiva användare varje månad, Minecraft står för tillfället är för att en helt konsoliderad verkliga livet, även sätt jag skulle inte för att inte vara kapabel att vara på ett annat sätt i fråga om vi anser att det finns sätt förmodligen den mest sålda sporten du har någonsin genom användning av större än 238 tiotusentals exemplar.

Vara kapabel till övervinna storsäljare för att t.ex Grand Theft Auto V, “stoppade” vid 155 miljoner exemplar, även det finns en tidlös klassiker för att Tetris, sporten utvecklat resten av Mojang startade sin fara inom sätt för tillfället är bort från 2009.

De som officiell lansering sätt hände ändå för att stödja det exakta tio 12 månader eftersom den, inom november 2011, först på PC även eftersom den på hela tillgängliga plattformar: hemmahörande i Android ytterligare iOS, hemmahörande i Xbox ytterligare PlayStation, urskillningslöst på handdatorer även hemmakonsoler.

Kort meddelat, {vi står inför} det finns en rekordtitel, för att bekräftar godheten inom sätt val för att fattades resten av Microsoft på tidpunkten för att stödja förvärv av Mojang för att stödja 2,5 miljarder USD, vilket inträffade 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + four =