redan sålt 52 tusentals och tusentals USD inom NFT inom som nya sporten resten av Peter Molyneux

0

[ad_1]

Arv är som nya sporten utvecklat resten av Peter Molyneux samt hans indieteam 22Cans riktade på tenderar att för att använda sig av NFT samt sin egen kryptovaluta, via ett program för att tydligen startar effektivt för att dem har varit köpte virtuell golv med hjälp av 52 tusentals och tusentals USD inom lekens värld.

Den berömda brittiska utvecklaren även har meddelat tenderar att start av Legacy-projektet bara för att med hjälp av bara några få dagar av den anledningen som, vilket att direkt väckte stor förvåning genom valet tenderar att basera som på Ethereum blockchain, som låter dej köpa samt lossa virtuell golv hela genom NFT samt det finns en ny kryptovaluta för att heter LegacyCoin. Som ser ut ändå för att tenderar att konceptet även har övertygat ganska mycket av, som ett resultat av markförsäljningen även har börjat omedelbart ens antar sporten i verkligheten för att inte ens även har kommit ut, möjliggöra tenderar att lanseringen bara för att är planerad mot 2022.

Inom praktiken är som det finns en hanteringsprogramvara inom ett läge via författarens massiva klassiker, för att skapade Popolous samt bidrog mot olika hörnstenar för att Theme Park, Syndicate samt ganska mycket av olika mellan Bullfrog samt Lionhead, under vilket vi är redo att köpa det finns en golv inom spelvärlden samt för att använda sig av den med tanke på utöva antal verksamheter inom den normala Legacy-ekonomin, även inom samarbete via olika.

Legacy, det finns en översikt genom det finns en storstad

Som svar på vad för att rapporterats resten av RockPaperShotgun ser ut som för att tenderar att försäljningen resten av digital landområden redan även har börjat med hjälp av Legacy samt tenderar att som redan även har gjorts förvärvet inom NFT med hjälp av cirka 40 tusentals och tusentals kilo, lika cirka 52 tusentals och tusentals USD. Dessa även har det bara om lett mot uttömning resten av tillgängliga landområden, lika genom 14 000 Ethereum, eller 40,5 tusentals och tusentals kilo inom riktiga kontantbelopp.

“Tenderar att äga det finns en golv inom NFT gör tenderar att kommer du att kunna starta eget som företag via blockkedjan inom sporten affiliate- via Legacy, “förklarade Gala Games, som {specialiserade} kryptovaluta- samt videospelsföretaget 22Cans samarbetar via. I form av dessa som företag närma sig du kan tenderar att få åtkomst till Legacy Keys, för att är redo att beviljas mot olika personer för att behöver börja dela administrativt centrum inom Legacy, vilket skapar föreningar samt segment på intäkterna inom LegacyCoin.

Alternativt, tenderar att denna administrativt centrum är menad för att lyckas med massiva framgångar (i alla fall preliminär) för att vi dessutom även har betraktat ifrån 100 miljoner dollar i virtuella länder spenderade på en vecka inom de som antal metaverserna.

[ad_2]

Leave a Reply