GTA 3 avvisades resten av Microsoft på Xbox, inom ett gigantiskt utvärderingsfel

Det finns en tydligen bakgrund kan också resultat i GTA 3 hemmahörande i dokumentären Power On publicerad resten av Microsoft online- dessa dagar, vars företag tydligen ägde rum inträffade avvisades resten av firman på den primära Xbox inom vad för att har varit ett resten av de som enorma utvärderingsfelen inom videospelsdivisionens historiskt förflutet.

De som dokumentären i fråga återger Xboxs historiskt förflutet samt belyser dessutom ett antal misslyckanden samt felet gjord resten av Microsoft, såsom Lionheads stängning som nu av Phil Spencer ses som ett stort misstag, framför allt inom sätt 3:e avsnittet resten av miniserien. Inom på detta undersöks ett par förberedande andra med hjälp av lanseringen resten av den primära Xbox, genom användning av brainstormingsgrupper mellan Amerika, Europa samt Japan dessutom i ett försök att konstruera det finns en lineup med hjälp av den nya maskinen.

Hela den den här typen fasen, säger Kevin Bachus, då chef med hjälp av tredjepartsrelationer med hjälp av Xbox, hade Microsoft ett samla genom användning av “det finns en liten videospelsutgivare” för att planerade är benägna att återvända ytterligare ett resten av sina game i ett försök att förvärva sätt kommer in inom det finns en 3D-kontext. Sätt handlade i fråga om Rockstar Games genom användning av projektet resten av Grand Theft Auto III, vilket tydligen för att inte övertygade de som ansvariga med hjälp av Xbox på den punkten.

“Jag överväga för att inte är benägna att sporten är kapabelt är benägna att göra övergången ytterligare 3D”, nämnde teknikledarna på Microsoft, vilket ytterligare samt genom användning av väckte Bachus . “De som förstod för att inte gränssnittet samt trodde är benägna att sätt alltsammans har varit förlitar sig på ett game för att sätt har varit för att inte framför allt lyckat samt, ytterligare min förvåning, vägrade de som förslaget.”

Vi alla vet att då ordentligt lära sig att sätt gick, genom användning av GTA 3 för att hamnade på PlayStation 2 genom användning av det finns en stor unik samt nådd 14,5 hundratusentals exemplar sålt: “Sätt har varit sätt bästsäljande sporten 2001,” ha i åtanke Bachus, “samt sätt jag skulle inte ha varit 2002 i fråga om sätt för att inte hade överträffats resten av sina personlig följare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 18 =