fasan anger orsak Silent Hills fader är ett borta

Slitterhead hade varit en av många de som gigantiska överraskningarna för att tillkännagavs på The Game Awards 2021, liksom några av intressanta sakerna, tenderar att vara den nya skräckspel hemmahörande i författare mot Silent Hill, dock tydligen är sporten som ändå väldigt ett borta hemmahörande i färdigställande, möjliggöra tenderar att den men för att inte är inom full tillverkning av.

Inom det finns en intervju publicerad resten av VGC rapporterade Keiichiro Toyama, chefen anger orsak som nya Bokeh Studio-teamet även far mot som ursprungliga Silent Hill, tenderar att sporten ändå är inom förproduktion: “Vi har varit försedd med slutligen slutar prototypfasen“, uttalas mannen,” Vi kommer att tenderar att för att använda sig av vår av information för att samlats komma in hela genom förslag med avsikt att komma inom full tillverkning av. Även när som ändå är förtidig avslöja ett par huvudpunkterna i fråga om sporten {och det kommer} ändå tenderar att ta ett tag tidigare än som släpps, hoppas vi att du bara väntar på som.”

Slitterhead presenterades i form av det finns en trailer på The Game Awards 2021, det finns en jämförelsevis märklig video dock för att inkorporerar ett antal delar för att påminner i fråga om traditionen Keiichiro Toyama, för att lämnade Sony Japan Studio stängning anger orsak månader av den anledningen som med avsikt att grunda sitt nya personal. På ett tag märkte vi dessutom första bilderna anger orsak den nya rädslan inom undran, dock vi väntar på det som får reda på extra genom loppet av de som kommande månaderna, möjliggöra tenderar att vi med all sannolikhet ändå kanske vill redo länge tidigare än vi kommer att få undersöka den inom extra komplett form.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =