uppgradering åt PS5 resten av PS Plus-kopian blockerad med hjälp av säkert kunders

Som svar på säkert upplevelser på webben, dem som redan även har sätta i kraftuppgradera åt PS5 resten av det finns en fysisk kopia resten av Final Fantasy 7 Remake dem kan för att inte utöva på detta steg i form av gratisversionen resten av PlayStation Plus.

För att stödja den oinvigde, till inte för länge sedan hela för att hade löst kommer in PS4-versionen resten av Final Fantasy 7 Remake grund av PlayStation Plus de kunde inte utföra nästa generations uppgradering. Omvänt kan dem som hade köpt det finns en fysisk eller digital kopia uppgradera åt PS5-versionen utan ut en av ytterligare kostnad.

Utfärdar men även ting förändrades med hjälp av få dagar eftersom den när som helst Square Enix meddelade är benägna att som hade varit hemmahörande i nu kan även de som äger ett PS Plus-exemplar av Final Fantasy 7 Remake uppgradera till PS5-versionen utan ut en av ytterligare kostnad. Så som finns tydligen ett undantag.

Final Fantasy 7 Remake, ett skott taget hemmahörande i sporten

Som svar på ett antal vittnesmål, samlade inom det finns en Resetera tråd, hela för att även har redan uppgraderat hemmahörande i PS4 åt PS5 resten av ett återförsäljarexemplar förra är redo att de som nu för att inte utöva samma identiska byte i form av PlayStation Plus-versionen.

Det är det inte klart i fråga om på detta är ett felet eller ett val av för att Square Enix men även Sony önskat, dock saken skapar definitivt ett antal komplikationer med hjälp av massor av utövare. Tänk åt instans på dem som inte för länge sedan sålt sitt fysiska exemplar resten av Final Fantasy 7 Remake men även trodde är benägna att de kan vinst från den kostnadsfria uppgraderingen resten av den med hjälp av PS Plus.

Leave a Reply