Kinesisk kommersiella blandar verkliga livet men även digital världar

0

[ad_1]

PS5 finns inom Kina men även den ett kvarter divisionen resten av PlayStation släppte inte för länge sedan premiären officiell kommersiella resten av konsolen, specifikt konstruerad med hjälp av den kinesiska språkgenerering marknaden men även baserad till minst en engagerande mix resten av verkliga livet men även digital världar hämtade ifrån spelet.

Inom ett sammanhang för att ser ut som om livligt, för att ett bibliotek under vilket antal av barn studerar, bryter som vackra elementet kommer in resten av karaktärerna, inställningarna men även situationerna inom PS5- men även PS4-spelen. Mellan scenerna behärskar vi låt oss titta på inslag resten av Horisont Förbjudet Väst men även Uncharted: Legacy of Thieves Collection, för att dessutom läggs ytterligare antal titlar men även ifrån olika byggare för att FIFA 22 men även FIST: Forged kommer in Shadow Torch.

Kommer du att kunna låt oss titta på annonsen inom Daniel Ahmads tweet ovan, för att förklarar det bästa sättet att videon hantera temat det bästa sättet att videospelshistorier även har stor relevans men även är redo att nå nya höjder via förmågan ifrån PS5. Det är det ändå nyfiken är benägna att låt oss titta på det finns en marknadsföringskampanj med hjälp av det finns en japansk produkt för att avancerade internt resten av den kinesiska språkgenerering divisionen Sony, relativt bara några få 12 månader efter öppnandet resten av den aktuella marknaden kontra konsoler ifrån utlandet.

För tillfället av konstant dessutom tillväxten resten av den kinesiska språkgenerering utvecklingsmiljön, vilket hela de som närmaste åren är redo att leda ytterligare massor av intressanta utmaning, för att det välkända Svart myt: Wukong men även olika spelet ifrån Kinas hjälteprojekt.

[ad_2]

Leave a Reply