Assassin’s Creed Crossover Stories, det finns en videodagbok illustrerar innehållet inom DLC

Assassin’s Creed Crossover Stories är huvudpersonen inom det finns en video- dagbok genom vilket Ubisoft-utvecklarna pratar i fråga om DLC i form av två nya gratisuppdrag för att stödja Assassin’s Creed Odyssey men även Assassin’s Creed Valhalla.

Tillkännagav igår, Assassin’s Creed Crossover Stories närma sig är benägna att låt oss sätt ikoniska mötet mellan Eivor Även Cassandra inom Valhalla-uppdraget i form av titeln “An encounter willed by fate”, gentemot bakgrund resten av det finns en ny atmosfär: Isle of Skye.

Inom Odyssey-uppdraget, i form av titeln “Who Finds a Friend Finds a Treasure”, bör Kassandra som ersättare upptäcka den grekiska ön Korfu, återigen letar efter det finns en Piece of Eden för att helt för att inte kommer att få hamna inom orätta pågår.

För att nämnts är redo att DLC laddas ner utan kostnad men även ingår inom den mest uppdaterade uppdateringen för att den 2 titlarna: Ubisoft önskade att göra denna välkomstgåva mot kunders för att ändå utför i form av Odyssey men även Valhalla.

På tal i fråga om sätt sistnämnda tillkännagavs dessutom det finns en fyllig 35-timmars expansion igår: för att hitta alla de huvudpunkterna inom vår förhandsvisning av Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok.

Leave a Reply