Empires, utmärkta ranking på Famitsu för att stödja Omega Force musou

0

[ad_1]

Dynasty Warriors 9: Empires tagit emot vackert röster inom mest uppdaterade numret resten av Famitsu: den huvudspråket i Japan tidningen även har tilldelat tre 9:or samt ännu 8:or mot den nya Omega Force musouen, ett fullständigt 35/40.

Famitsu, rösterna resten av numret 1724

  • Cotton Fantasy (PS4, Switch) – 7/8/7/7 [29/40]
  • Dynasty Warriors 9 Empires (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch) – 9/8/9/9 [35/40]
  • River City Saga: Three Kingdoms (Switch) – 8/7/7/8 [30/40]

Ute 15 februari 2022, Dynasty Warriors 9 Empires närma sig tenderar att katapultera oss igen mot de gånger kejserliga Kina, inom rollen för att mäktiga befälhavare för att är redo att besegra massor fiendesoldater ensamma inom spektakulära en-på-tusen-strider.

Famitsus den analysen är redo att ändå vara avlägsen jämfört i form av smakintrycken hos västerländska kunders, ta hänsyn till tenderar att huvudspråket i Japan lirare de som har fått faktiskt galna inom musou, den kroniska {bristen} på nyhet samt ännu systematisk för att även har upprepats inom större än tjugo 12 månader är faktiskt.

Inom februari närma sig vi därefter tenderar att försök att uppfatta i fråga om denna nya version behov till tenderar att köpas eller för att inte, inget särskilt ta hänsyn till de som tankevårt vi uttryckte inom Dynasty Warriors 9 recension, för att försökte allmänt mot känna utan ut en framgång öppen värld.

[ad_2]

Leave a Reply