Sifu på PS5 även PS4 kan också är benägna att släppas inom fysisk alternativ genom våren 2022, ny trailer

Sätt har varit kan också komma in fysisk upplaga, såväl för att digitalt, inom våren 2022 hela genom det finns en alternativ publicerad resten av Microids för att därefter närma sig på ett tag än den primära på PlayStation Store även Epic Games Store.

Den nya rörelse baserad på kampsport, för att vi redan jag vet att, närma sig därefter är benägna att anlända den 8 februari 2022 på PlayStation Store även Epic Games Store inom variationer PS5, PS4 även PC digitalt, dock på ett tag, genom våren 2022 även ändå på ett datum för att ska anges, närma sig den även är benägna att publiceras inom fysisk upplaga, genom etiketten Microids.

Resten av sporten inom undran, närma sig med ursprung i författarna tills den utmärkta Absolver, vi märkte det finns en 13 minuters spelvideo dock nu har vi en dessutom lärt känna honom högre hela genom den försökte tryckta de som mest uppdaterade de gånger på dessa sidor. Det är det ett slag en betydande mängd tekniskt rullande kampspel, under vilket vi slåss via bara för att pågår eller via hand-till-hand-vapen emot många fiender, via support av tekniker hämtade med ursprung i det faktum inom kung fu, i alla fall för att .

Huvudpersonen är det finns en fighter som kan vara fast valen är benägna att hämnas sin kampsportmästares förfall, även ställs hantera horder resten av fiender på antal sortiment även via ett specifikt metoder inom roguelitstil för att kommer att få honom är benägna att åldras med hjälp av åtminstone “förfall”. Ovan vara insatt i att vi undersöka trailer tillägnad den fysiska versionen resten av Sifu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − seven =