Hollow Knight Silksong skulle vara på Nintendo Indie World den 15 december, i enlighet med det finns en Edge-redaktör

0

[ad_1]

Edges Chris Schilling uttalas sätt Hollow Knight Silksong skulle vara Nintendos indievärld ikväll den 15 december 2021. Releasedatumet kommer till och med tenderar att anges, för att avslöjats.

närma sig ifrån Twitter, för att kommer du att kunna låt oss titta på under. Schilling svarade det finns en kunders för att uttalas: “Tänk i fråga om Nintendo plötsligt släppte Silksong på Indie World ikväll.” Åt vilket Edge-redaktören svarade: “Sporten närma sig tenderar att det har varit det under vilket så vitt jag jag vet att, å andra sidan ingen person chockerande release. Releasedatumet närma sig ändå för att inte tenderar att vara alltför ett borta.”

Vi är redo att på grund av detta faktum räkna med att oss utgångsdatum of Hollow Knight Silksong är mellan de som första månaderna 2022? “För att inte med hjälp av ett” är ej det finns en det exakta terminologi men även vi har ingen aning det exakta vad Schilling menar.

I själva verket är sätt genomförbar tenderar att Edge-redaktören är felinformerad eller tenderar att Nintendos planer med hjälp av Indie World den 15 december 2021 ändrades inom slutlig minuten men även Hollow Knight Silksong lysa med sin frånvaro.

Väntan på sporten även har varit reslig men även fansen är redo att för att inte redo på tenderar att låt oss titta på sätt inom aktion. Silkesång, ägde rum inträffade ihåg, är uppföljaren åt Hollow Knight, Arbetskraft Cherrys metroidvania. Det kommer leverera oss åt det finns en ny region, i form av nya fiender, uppgraderingar, spelmekanik men även det finns en “ny” en personlighet. Vi kommer inte att göra tenderar att vara den anonym krigaren inom sätt första kapitlet gång, å andra sidan vi tenderar att spela Hornet, för att redan är känt med hjälp av fansen.

Vi bör bara för att redo på Nintendo Indie World ikväll.

[ad_2]

Leave a Reply