STALKER närma sig du kommer att behöva sin egen metavers i form av NFT: den här typen är detaljerna

GSC Game World, byggare resten av den postapokalyptiska skjutserien STALKER, samarbetar i form av DMarket i ett försök att skapa det finns en metavers anger orsak franchisen, vilket dessutom gör tenderar att kommer du att kunna köpa även lossa NFT:er.

STALKER 2: Heart of Chernobyl, som kan tenderar att släppas inom april 2022, skulle vara sätt första GSC Game World-spelet i form av unika till saker inom sporten för att idrottsman närma sig ha förmågan att köpa även lossa på sitt nya blockchain-nätverk. För att nämnts närma sig rättigheterna åt dessa till saker tenderar att tillhöra spelarna för att köper dem. Inom även baksidan, musik oss talande i fråga om NFT.

STALKER 2: Heart of Chernobyl

“Möjliggöra de som internationella trenderna i hela, spelet förstår vi göra större än att leverera det finns en uppslukande spelupplevelse”, säger mannen Evgeniy Grygorovych, VD anger orsak GSC Game World, inom ett pressmeddelande. “Våra idrottsman är redo att ha tillgång till det finns en djupare närvaro inom sporten, även vi att leverera dem denna chans hela genom tenderar att presentera sätt första AAA-spelet i form av det finns en en roman metaupplevelse.”

Genom loppet av december 2021 närma sig har intresse idrottsman ha förmågan att registrera sig anger orsak en möjlighet som är tenderar att inkluderas inom första droppen resten av dessa till saker. Den primära droppen närma sig tenderar att ske genom auktion även närma sig att leverera den primära meta-människan som kan tenderar att existera inom spelets metavers. Ägaren närma sig tenderar att skannas även hans en blick används inom STALKER 2 anger orsak det finns en NPC. 2:a droppen närma sig tenderar att ske inom februari, dock sätt exakta innehållet även har men för att inte meddelats.

GSC Game World påpekar tenderar att inga till saker för att kan erhållas för att del av dessa droppar närma sig att leverera spelarna det finns en spelfördel även det kommer icke tenderar att vara nödvändigt tenderar att vara del av metaversen i ett försök att spela STALKER 2-innehåll. DMarket kommer till och med att leverera det finns en marknad anger orsak idrottsman att inköpa även handla varor förr i tiden, genom loppet av spelstarten.

NFT:er har fått varje sak viktigare inom spelvärlden, Ubisoft jobbar dessutom på sin egen plattform, Kvarts: här är vad det är, hur det fungerar och allt du behöver veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + eleven =