grupptalan avslutad närma sig CD Företag tenderar att betala 1,8 hundratusentals USD åt aktieägarna

CD Projekt RED meddelade tenderar att man nått det finns en uppgörelse genom användning av investerare för att hade lämnat komma in det finns en stämningsansökan efter den oroliga lanseringen resten av Cyberpunk 2077. Omkring bestämt närma sig sätt polska mjukvaruhuset tenderar att betala 1,85 hundratusentals USD tenderar att slutgiltigt avsluta ärendet.

För individer som för att inte jag vet att vad vi pratar i fråga om, med hjälp av ett antal månader eftersom den hade bara några få aktieägare inom CD Projekt RED gett fälla med hjälp av det finns en grupptalan, genom vilket de som anklagade studion som ett sätt att för att inte ha varit öppen genom användning av de som exakta förhållandena med hjälp av Cyberpunk 2077, vilket för att ni absolut jag vet att även har inte har någon det finns en tämligen rädd lansering, genom användning av konsolversionerna för att släpptes inom ett katastrofalt tillåta, så en betydande mängd tenderar att de som digitala versionerna hade varit sporadiskt borttagen från Sonys PlayStation Store.

Cyberpunk 2077, det finns en reklambild

För att rapporterats de som mest uppdaterade de gånger, CD Projekt RED hade inlett förhandlingar med ovan nämnda investerare, som ett sätt att upptäck en överenskommelse för att jag skulle inte uppfylla varje parter, utan ut en tenderar att gå vidare genom användning av domstolarnas byråkratiska process.

Tja, för att sätt rapporteras Gränsen, CD Projekt RED även har hela dessa timmar gått genom användning av på tenderar att betala aktieägargruppen summan resten av 1,85 hundratusentals USD, eller cirka 1,6 hundratusentals euro. Ett sådant kontrakt bör med all sannolikhet ratificeras resten av den behöriga domstolen först, dock vi är redo att genom användning av säkerhetsvänlig vi säger att tenderar att denna rättsliga tvist även har kommit åt ett stängning.

Cyberpunk 2077 nådde inte för länge sedan 17,3 hundratusentals sålda exemplar. Ganska mycket mindre än de 30 miljoner enheter som ursprungligen sattes av CD Projekt RED, dock i alla fall kommunicera vi i fråga om det finns en fin ekonomiska framgång, så en betydande mängd tenderar att 300 miljoner dollar i produktions- och marknadsföringskostnader täcktes inom några dagar efter lanseringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − eight =