PlayStation, State of Play invid förestående? Vilka PS5- men även PS4-spel närma sig tenderar att verkar? –

PlayStation mannen jag skulle inte arrangera det finns en slutlig En stående med hjälp av spela med hjälp av 2021, vilket i enlighet med säkert rykten är faktiskt är invid förestående: som talas i fråga om ett förmodligen hävda det följande varje vecka men även det finns en invid sändning. Tja, vilka PS5 men även PS4-spel kan de som upptäck en tillräckligt med utrymme inom evenemanget?

Sätt första som kan att komma ihåg är Hogwarts Legacy, som för en insider kommer att visas med en trailer precis vid State of Play. De som status som även har redan upprepats några gånger men även även möjliggöra det nyhet tenderar att tyget vill vara kunna erbjuds framstår som är faktiskt riktigt konkret.

Tillkännagav förra året under en Sony Showcase, Hogwarts Legacy tycks ha det finns en samarbetsrelation via PlayStation men även är därefter den idealiska kandidaten med hjälp av det finns en detaljerad avslöjande, vilket är också ganska mycket efterlängtat resten av ett antal följare resten av Harry Potter.

Sätt kan vara ett vackert händelse att illustrera Horizon Forbidden West-spel, möjliggöra tenderar att släppet resten av Aloys nya reseadministratörer bara för att är ett par veckor bort, efter du kommer att ha satts mot den 18 februari 2022.

Horizon Forbidden West, det finns en maskin sätter ihop sig med avsikt att attackera Aloy

Exakt samma gäller med hjälp av Gran Turismo 7, ute den 4 mars men även därefter utmärkt positionerad med avsikt att erbjuds genom loppet av ett nytt montering via State of Play, även denna sort via spelsekvenser för att syftar mot att underbygga för kvaliteten hos den märkesvarade racern Polyfoni digital.

Då finns som totalt klart God of War: Ragnarok, uppskjuten till 2022 på grund av tillståndet hos röstskådespelaren i Kratos dock mest sannolik kunna verkar via det finns en lång sikt men även extra detaljerad trailer än den korta teaser för att publicerades via anledning resten av som officiella tillkännagivandet.

God of War: Ragnarok, Kratos men även Atreus inom officiella konstnärliga ansträngningar

Till slut finns som och extra möjligheter: det finns en avslöjande resten av det följande uppdrag resten av Bend Studio, som som vi vet jobbar på en ny immateriell egendom efter du kommer att ha övergett planerna relaterade mot Days Gone 2, eller som efterlängtade tillkännagivandet resten av multiplayer av The Last of Us 2, Factions, för att nuförtiden händer.

Kort påstått, sannolikheterna är ett antal dock faran är hela tiden tenderar att visa sig vara upprörd: förhoppningen är tenderar att ett nytt State of Play i verkligheten närma sig tenderar att sändas inuti de som närmaste de gånger men även tenderar att som är redo att fylla PlayStation-fansen via entusiasm jämfört via det finns en rada nämner än komma in 2022 för att inte tenderar att missa betydligt. Vad föreställa du kan? Musik oss talande i fråga om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =