PlayStation UK räknar de gånger

PS5, PS4 även PC de kommer låt oss titta på ankomsten första kvartalet 2022 resten av det finns en serie resten av spelet utan tvekan extraordinära, t.ex PlayStation UK mannen tyckte tenderar att som jag skulle inte vara acceptabla tenderar att spela laddningen som ett sätt att förvärva citerar hajpen: i alla fall är som lägre än 100 dagar vistelser till de som släpps.

Sätt börjar till den 14 januari i form av PC-versionen av God of War, tillkännagavs i oktober, antagen den 28 januari resten av Uncharted: Legacy of Thieves Collection, bunten för att inkorporerar Uncharted 4: A Thief’s Avslut även Uncharted: The Lost Legacy som kan tenderar att debutera först på PlayStation 5 även tenderar att observera på Steam.

Den 4 februari är som turen åt Dying Light 2: Stay Human, som nya kapitlet inom Techlands zombiebaserade överlevnadsactionserie, allteftersom vi den 8 februari till slut närma sig ha förmågan att uppleva den fascinerande stridsupplevelsen resten av Sifu, actionspelet utvecklat av Sloclap inspirerad resten av kampsportens värld.

Vi är de säkra på tenderar att du besitter markerat datumet den 18 februari, anger orsak det är det dagen vi kommer att tenderar att låt oss titta på lanseringen resten av Horizon Forbidden West, visad med en ny trailer på TGA 2021: Aloys nya reseadministratörer lovar faktiskt underbara utfärdar även vi tvivlar för att inte på tenderar att denna vidare åka komma in inom framtidens värld närma sig att uppnå oss genom.

På tal i fråga om turer, den 25 februari närma sig vi ha förmågan att möta det finns en full resten av dö även förtvivlan i form av Elden Ring, avtäckt med en storytrailer vid The Game Awards 2021. Därefter närma sig kvartalet tenderar att stängas på enormt metod den 4 mars, i form av releasen resten av Gran Turismo 7, huvudpersonen i en spelvideo på Deep Forest Raceway bara för att anger orsak ett antal dagar av den anledningen som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 13 =