trailer, releasedatum anger orsak Early Access, PC-krav samt foton

Genom The Game Awards 2021 avtäcktes ett nytt spelet ifrån Magic Design Studios (byggare resten av Unruly Heroes): Ha det finns en fin dö, ett rogue-lite actionspel. den här typen är trailer, Early Access releasedatum (mars 2022), PC-krav samt foton.

genom vilket officiella beskrivning läser: “Have a Nice Death är det finns en 2D action-roguelit genom vilket du kommer utför för att det finns en överarbetad Death, vars personalen blev vilda samt stört balansen mellan själar – samt hans semesterplaner. I ett försök att återställa ordningen bör du kommer bli bekant din pålitliga lie samt nuvarande dina personalen personer som kan vara chef.”

Have a Nice Death närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom variant Tidig åtkomst på PC genom mars 2022. Som finns för tillfället ingen person detaljer om det finns en potentiell konsolsläpp.

DE minimikrav på PC (sporadiskt, är redo att ändras) för att verkar på Steam anger orsak Have a Nice Death är:

  • Operativsystem: Windows 10 (64-bitars)
  • Processor: i5
  • Minne: 4 GB RAM
  • Grafikkort: NVIDIA GeForce 970 GTX eller AMD Radeon R9 290x
  • Minne: 4 GB av tillgängligt område

Have a Nice Death är ett 2D-actionspel i form av ett effektivt stridssystem, i form av genom 30 beväpning samt trollformler är benägna att för att använda sig av att kunna uppgradera din en personlighet. Efter åtminstone nederlag närma sig vi är benägna att låsa citerar nya till saker samt uppgraderingar för att gör efterföljande spelet mindre komplicerat på. De som uppgraderingar vi är försedd med valt instruktioner ändå bonusar anger orsak våra fiender, att kunna hela tiden göra sporten balanserat. Have a Nice Death stöder italienska.

Berätta anger orsak oss, vad tycker du kommer i fråga om som den här typen sporten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =