släppdatum ifrån trailern anger orsak The Game Awards 2021

Ikväll, ai The Game Awards 2021, vi fick undersöka trailern Försagt, som nya actionspelet ifrån Square Enix. Kommer du att kunna undersöka trailern ovan för att dessutom betyder utgångsdatum: 24 maj 2022.

De som trailer of Forspoken övertagande oss igen huvudpersonen inom sporten, Frey, som kan ifrån vår värld inom ett kungarike – Athia – är förutsatt på magi. Flickan även har ett pratstörningar armband på sin aspekt även finner sig ha förmågan att för att använda sig av flera typer av elementär magi. Videon utställning oss dessutom det finns en handlingsscen genom vilket en av många Athias världsdominerande matriarker dömer Frey skyldig ytterligare du kommer att ha invaderat hennes territorium.

Forspoken kan också är benägna att fokusera mödosamt på rörlighet. Frey har fått i sanningen för att inte bara för att väldigt mycket effektiv grund av magi, och använder inte en har fått dessutom väldigt smidig. Flickan närma sig ha förmågan att för att använda sig av sina krafter som ett sätt att uppträda inom ett antal parkoursekvenser i hela, den öppna kartan, som består – så vitt vi är redo att undersöka – ifrån naturliga även vilda miljöer, ifrån skogar ytterligare klippiga öknar.

Forspoken levereras till PC även PS5, för att det finns en unik Sony PlayStation-konsol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 18 =