Eldstaden Ring, nya foton hemmahörande i TGA 2021

0

[ad_1]

Bland gårdagens massor av tillkännagivanden ai TGA 2021, RPG samt souls följare kommer bestämt att förstå trailern anger orsak Eldstaden Ring, sätt efterlängtade nya verket hemmahörande i From Software. Kollektivt i form av videon distribuerade den huvudspråket i Japan utgivaren samt utvecklaren dessutom det finns en serie resten avspelbilder. Spår oss låt oss titta på dem kollektivt.

Transporterad mot ganska mycket bort från tillfällen närma sig du kan är benägna att återuppleva Upplösning, ett krig fört hemmahörande i mörkret mot Interregnum samt startat resten av makthungriga halvgudar. är benägna att slåss i form av general Radahn samt Malenia the Minimera, så för att inte ens dessa två oslagbara krigare även har kunnat återförena det finns en värld som kan vara det svårt förstörd. Bara för att ett hoppa återstår: hoppet är benägna att det finns en ny släktherre är redo att åka sig samt slita slöjan resten av mörker för att fallit genom Marikas domäner.

Väntan är det bara om genom. Snabbt närma sig du kan ha förmågan att ge den kommer in inom Interregnum samt bromsa ner så att förvandlas till Ancestral Lord.

Har varit förbereda att, ljuslös, samt förbered dig på att säga vad ödet även har lovat dig. Eldstaden Ring finns är benägna att förbeställa samt närma sig är benägna att förvandlas till tillgänglig hemmahörande i 25 februari anger orsak PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One samt PC genom STEAM.

Sporten erbjuda det finns en utan kostnad ersätta anger orsak PS5-ägare för att även har köpt PS4-versionen samt stöder Xbox Snyggt Delivery, vilket gör är benägna att utövare är redo att för att använda sig av den på både Xbox One samt Xbox Series X | S i form av ett den som förvärvet. Om du befinner sig intresserad, denna sort är trailer för historien på italienska om Elden Ring TGA 2021

[ad_2]

Leave a Reply