1 600 Primogem utan kostnad för att en present med ursprung i miHoYo, så den här typen kommer att få du kan dem

Att kunna jubla priset för att vunnits resten av Genshin Impact genom The Game Awards 2021 bestämde sig miHoYo som ett sätt att ge ordentligt 1 600 Primogem ytterligare alla de utövare. Så den här typen kommer att få du kan dem.

Anger orsak de som oinvigda, genom showen i form av Geoff Keighley för att ett nummer, Genshin Impact prisades som bästa spel i kategorin “Bästa mobilspel”. Liksom inom fallet i form av priserna för att vunnits på PlayStation Följeslagare Awards även har miHoYo återigen bestämt sig som ett sätt att jubla resultatet i form av det finns en bra bonus för att vi är de säkra på närma sig tenderar att glädja ganska mycket av. För att nämnts till en början pratar vi i fråga om 1 600 Primogems, sammanfattning komfortabelt som ett sätt att förvärva 10 Intertwined Fate, som kan för att komma tillbaka delas ut 11-14 december, inom lag i fråga om 400 per gånggång.

Att kunna förvärva denna bonus går du kan bara för att ytterligare spelets brevlåda med ursprung i Paimon-menyn samt löser kommer in belöningarna med ursprung i de som e-postmeddelanden för att miHoYo närma sig tenderar att ytterligare utövare genom de som närmaste de gånger. Den den som förutsättningen som ett sätt att uppfyllas är du kommer att behöva uppnått i alla fallÄventyrsplats 7, för att bara för att övertagande ett antal timmars spelande. För att nämnts ovan närma sig Primogems tenderar att distribueras med ursprung i 11-14 december, så du besitter ytterligare toppen resten av livscykeln för att stödja Genshin Impact variant 2.3 (5 januari 2022) på dig nysta kommer in dem.

Denna Primogem-bonus på 1 600 närma sig säkerligen tenderar att vara väldigt praktisk för att stödja alla de för att ändå söker efter det som får Eula eller Albedo med ursprung i de som banners för att nuförtiden är aktiva inom Genshin Impact eller för individer som sparar ihop ytterligare debuten resten av Arataki Itto och Gorou, de nya karaktärerna i Genshin Impact Update 2.3. Att tillägga ta reda på hur man närma sig du kan tenderar att för att använda sig av den den här typen gåvan med ursprung i miHoYo? Berätta inom kommentarerna.

På tal i fråga om The Game Awards 2021, det finns en ny trailer med Gorou, Arataki Itto och andra karaktärer från Inazuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − nine =