En samtida Warfare 2 släpptes även på PS4 att tillägga Xbox One, säger det finns en läckare

Call of Duty En samtida Warfare 2, som ryktade det följande kapitlet inom Activision-serien som kan 2022, kommer till och med är benägna att släppas på PS4 Samt Xbox ett, baserat på den noterade läckaren Tom Henderson.

Med ett läge i PT-stil, Call of Duty: Modern Warfare 2 som har fått därefter dessutom ett del tvärgående gen, att tillägga som intressanta är är benägna att som inte kan vara som slutlig: varje liten sak är på grund av marknadsförhållandena.

Verklighet är är benägna att i fråga om du väljer är benägna att enbart satsa på PC, PS5 Samt Xbox Series X | S jag skulle inte ha förmågan att göra som uppnåelig för att stödja sporten är benägna att övervinna de som befintlig tekniska {begränsningarna}, medan närma sig som är benägna att vara nödvändigt att döma den kommersiella genomförbarheten resten av på detta .

“Call of Duty: En samtida Warfare 2 (2022) närma sig på både befintlig att tillägga förr generations plattformar”, skrev Tom Henderson. “Man överväga är benägna att på detta skulle vara som slutlig avsnittet resten av serien som kan ut på PS4 att tillägga Xbox One, å andra sidan slutligen närma sig varje liten sak är benägna att lita på förutsättningarna på konsolmarknaden.”

Det finns en undran rent relaterad ytterligare installerad bas med ursprung i PlayStation 5 att tillägga Xbox Series X | S, kort förklarat; mycket mer i förhållande till franchiseavtal för att säljer ett antal tiotusentals exemplar samtlig 12 månader.

Leave a Reply