Uncharted: Legacy of Thieves Collection releasedatum, trailer samt tekniska huvudpunkterna

Uncharted: Legacy of Thieves Collection till slut även har ett datum på slutresultat formellt, satt mot PS5 den 28 januari 2022 då däremot PC-versionen närma sig efteråt inom år: Sony infört som via trailer förbeställningar samt ett PlayStation-blogginlägg fullspäckat via huvudpunkterna på samlingen.

Efter aktiveringen av Uncharted Steam-sidan: Legacy of Thieves Collection, så den här typen är de som massor av efterlängtade ny detaljer om paketet, för att för att vi alla vet att närma sig tenderar att inkludera de som remastrade versionerna resten av Uncharted 4: A Thief’s End samt resten av Uncharted: The Lost Legacy.

Nästan bestämt upplagan PS5 närma sig tenderar att inkludera tre antal grafiklägen:

  • Fidelity Trend, via verklig 4K-upplösning samt 30 fps.
  • Prestandaläge, via ett mål som på 60 fps.
  • Effektivitetsklänning + Läge, för att når 120 fps via det finns en upplösning på 1080p.

Det är det inte alla delar: hände gång PlayStation 5 den 2 spelen för att ingår inom Uncharted: Legacy of Thieves Collection närma sig ha förmågan att träna ut via en betydande mängd förr laddning, grund av Sony-konsolens berömda SSD, hjälp anger orsak 3D-ljud samt kontrollerfunktioner DualSense.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =