Sony avslöjar det finns en VR-tittare genom användning av 4K OLED-mikroskärm, å andra sidan det är det inte PSVR 2

Sony presenterade prototypen resten av det finns en VR-tittare utrustad genom användning av 4K OLED mikroskärm, därefter utrustad genom användning av det finns en extraordinär visuell återgivning, å andra sidan genom användning av all chansen är sätt för att inte höra sig för i fråga om PSVR 2.

Enligt Bloomberg kommer Sony att lansera PlayStation VR 22 2022, vilket betyder att enheten redan är inom slutskedet resten av händelsen att tillägga är därefter för att inte det finns en smidig prototyp för att den kommer du att kunna undersöka inom video- Under.

Verkar för att del av Sony Technology Day, sätt nya headsetet är ej associerat genom användning av varumärket PlayStation och det är det därefter genomförbar tenderar att den är designad med hjälp av det finns en en annan programvara än spelet, även när vi ändå pratar i fråga om samma identiska som företag.

Inom videon presenterar ingenjörerna Yasuka Ishihara att tillägga Kei Kimura den den här typen enheten utrustad genom användning av två 4K OLED-mikroskärmar att tillägga ett metoder genom användning av låg latens, genom 0,01 sekunder, alla delar inom det finns en formfaktor förvånansvärt kompakt.

På detta är just det goda med microdisplay, även när sätt för att inte är det finns en ny metoder: olika producenter experimenterar redan inom denna mening, mot instans Panasonic.

För att nämnts representerar prototypen inom höra sig för knappast vad vi kommer att tenderar att för att hitta inom PlayStation VR 2, å andra sidan ingenting fördröjer den hemmahörande i tenderar att fungera för att utgångspunkt med hjälp av det finns en möjlig det följande form resten av tittaren med hjälp av virtuell sanning resten av PlayStation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =