Marvel’s Spider-Man remastrad för att stödja PS5, två kostymer hemmahörande i No Way Home utan kostnad

Marvels Spider-Man remastrad, remastern för att stödja PS5 resten av tie-in för att avancerade resten av Insomniac Games, närma sig snabbt är benägna att låt oss titta på ankomsten resten av två kostymer taget hemmahörande i film Spider-Man: No Way Home: skulle vara tillgänglig utan kostnad hemmahörande i 10 december.

Marvel’s Spider-Man Remastered, en av många två nya kostymer hemmahörande i No Way Home

För att du kommer jag vet att, släppdatumet för Spider-Man: No Way Home på italienska biografer är satt ytterligare den 15 december, dock ytterligare Ultimate Edition resten av Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (recension här) de kan ha förmågan att fördjupa sig inom filmens atmosfären i form av Tom Holland för tidigt.

Den primära resten av den 2 kostymerna, den röda, är den extra sofistikerade versionen resten av Spider-Mans filmkostym, den som kan vara utrustad i form av metalliska lemmar den genom vilket Peter Parker är redo att ringa igen på vill ha.

2:a kostymen, svart ytterligare kulören, bör som ersättare förses i form av det finns en isoleringssystem, oumbärlig som ett sätt att låta hjälten möta Electro

Ett nödvändigt förtydligande: den 2 kostymerna som kan vara tillgängliga utan kostnad hemmahörande i den 10 december är bara avsedda för att stödja versionen PlayStation 5 resten av Marvel’s Spider-Man, alltså remastern, samt närma sig på grund av detta faktum för att inte för att stödja ytterligare PS4-versionen resten av sporten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 9 =