Kapitel 3 av tillgängligt, säsong 1 genom användning av nya ö- att tillägga spelnyheter

Fortnite även har formellt nått Kapitel 3, tillgänglig genom dessa tillfällen att tillägga online- genom användning av lanseringen resten av Säsong 1 till 1 ny ö att tillägga genom användning av ett antal spelnyheter, för att syftar mot tenderar att återlansera ett resten av de som hetaste spelen du har någonsin på planeten.

Fortnite: Chapter 3 Säsong 1 – Andra vägen upp, illustreras inom denna första presentationstrailer för att huvudsakigt rymmer ny ö för att kännetecknar starten på den nya säsongen att tillägga sätt 3:e kapitlet, för att av kontinuerligt omedelbart med ursprung i händelserna för att gick på scen genom användning av “The End”, den avslutande händelsen i kapitel 2 betraktat genom de som mest uppdaterade timmarna.

“Flipen” för att kännetecknade toppen resten av kapitel 2 hade en alltför stor mängd synliga effekter inom tillstånd resten av Fortnite, för att är faktiskt är modifierad för att det finns en riktig ny ö för att rymmer säkert egenskaper för att setts innan, å andra sidan dessutom antal information för att betydligt kaotiska klimatförhållanden. Dock tillsammans med ändringarna inom scenariot är dem som gjorts på sporten inom sporten speciellt intressanta.

För att stödja vilken rädsla spelet, Fortnite Säsong 1: Kapitel 3 introducerar ny glid- att tillägga svingmekanik som låter dej fiol du snabbare att tillägga förmodligen hålla sig borta från angrepp smidigare än innan. Lägren tillåter dig att läka dig på slagfältet, utöver ha förmågan att lagra till saker för att ligger vistelser även mellan spelen.

Det är vanligtvis genomförbar tenderar att inkomster nya XP-poäng utöver Battle Royale att tillägga behålla Victory Crown borde du av kontinuerligt att uppnå mellan matcherna. Mellan nya karaktärer, vi vi upptäcker att Spindelmannen vilket mest sannolik är de allra bästa möjliga introduktionen mot svingmekanik att tillägga även The Foundation med ursprung i Dwayne “The Rock” Johnson, utöver Marcus att tillägga Kait med ursprung i Gears of War.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − nine =