Föräldrar oroliga när Gran Turismo 7 inför mikrotransaktioner

Gran Turismo 7 även har klassificerats resten av ESRB, för att bland annat rapporterar tenderar att de som nya exklusiva PS5 dessutom PS4 närma sig du kommer att behöva mikrotransaktioner. ESRB även har lagt ytterligare Gran Turismo 7 , den nya racingsimuleringen som kan exklusivt för att stödja PS5 dessutom PS4 ytterligare sin databas , vilket bekräftar tenderar att sporten närma sig du kommer att behöva förvärvet inom appen, sätt behöver vi säger att mikrotransaktioner .

Ungarna närma sig köpa för att stödja ganska mycket

Av fogor är oroliga varje gång Gran Turismo 7 hantera mikrotransaktioner

Med beklagande, beklagligen, ger sätt amerikanska klassificeringsorganet för att inte ytterligare och extra huvudpunkterna i fråga om arten resten av dessa mikrotransaktioner, utan ut en begränsar sig ytterligare att berätta för i fråga om tenderar att sätt inom sporten dessutom finns referenser ytterligare med tobak (ett fotografi resten av det finns en förare för att röker) dessutom alkohol (ett signal på tenderar att lyder “Sprit, Whisky, Gin, Vinöl, Ale dessutom Stouts”). Gran Turismo 7, ESRB-klassificeringen Gran Turismo 7, ESRB-klassificeringen Det nyhet närma sig säkerligen för att inte tenderar att förvåna en mängd idrottsman, ta hänsyn till tenderar att mikrotransaktioner är faktiskt blev det finns en utbredd vanligt på spelmarknaden. Seriens dessförinnan, exponent, GT Sportaktiviteter, hade dessutom lanserat förvärvet inom appen efter lanseringen, exakt så att förvärva ett antal fordon hela genom att inhandla dem genom användning av riktiga kontantbelopp på PlayStation Store. Desamma hade varit dessutom tillgängliga hela genom för att lätt spela dessutom köpa dem genom användning av spelvalutan. Anger orsak tillfället är på grund av detta faktum arten resten av mikrotransaktionerna för att stödja Gran Turismo 7 för att inte klarlagd, genom användning av extra detaljer om på detta för att är redo att komma genom de som kommande veckorna, en gång vi närmar oss releasen, planerad ytterligare det efterföljande 4 mars på PS5 dessutom PS4. Vi märkte inte för länge sedan Gran Turismo 7 inom aktion gång inom det finns en gameplay-video för att ett lopp på Deep Forest Raceway-banan .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =