Stormen Barra når Irland Vågor på 3 meter att tillägga vindbyar på genom 130 km/h

Väderprognosen tyder på är benägna att det finns en hård kuling, p.g.a. stormen Barra, bör svepa genom eire genom natten hemmahörande i tisdag 7 ytterligare onsdag 8 december. Väderfenomenet väntas pågå hela alltsammans dagen den 8 december.

Vinden närma sig är benägna att blåsa svårt. Som återstår är benägna att låt oss titta på det exakta hade varit att tillägga i form av vilken energi. Det finns en storm behåller på är benägna att bildas av utomhus Irlands kust. Namnet Barra resten av de som ett kvarter meteorologiska tjänsterna närma sig som i viss mån är benägna att påverka både eire att tillägga Frankrike hemmahörande i att tillägga i form av tisdag. Med hjälp av tillfället förutser Météo France bara vaksamhet p.g.a. chansen för att stödja undervattensvågor inom Finistère. Relaterat till vindens energi nämner den meteorologiska kroppen vindbyar för att är redo att begränsas ytterligare 80 km/h tillsammans med de som bretonska kusterna att tillägga kanalen inom Normandie.

Storm Barra: Sydvästliga vindar för att efteråt svänger åt nordväst närma sig att uppnå medelhastigheter genom 80 km/h i form av kraftiga eller skadliga vindbyar på genom 130 km/h. P.g.a. det finns en en blandning resten av höga vågor, stormflod att tillägga högvatten förväntas kustnära översvämningar. Strömavbrott att tillägga åkturer är troliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =