Ingen MEGA succé för PlayStation Direct kunder “som ett skämt och vill verkligen ha PS5” playstation support “Ledsen att vi missade ditt meddelande” 50 pallar med PS5-konsoler, kommer till London

PlayStation Direct köpare för att ett skämt men även behöver faktiskt ha PS5 ps support Ledsen är benägna att vi är ledsna att vi missade ditt meddelande. Som råder ingen person mega succés för att stödja PlayStation Direct. Sony öppnade inte för länge sedan PlayStation Direct-tjänsten inom säkert eu av länder som så att börja dela dumpa datorutrustning men även en tillägg omedelbart utan ut en är benägna att gå genom externa säljare , vilket även har varit fallet inom Förenta staterna inom ett antal 12 månader. Som ser ut ändå för att i fråga om lagren även inom på detta omständigheter är en alltför stor mängd begränsade. Säkert ResetERA-användare vittnar i fråga om på detta hela genom är benägna att påpeka är benägna att de som fick ett e-postmeddelande med ursprung i Sony så att deltaga inom det finns en PS5-försäljningssession genom PlayStation Direct, meddelandet angav ett det exakta tidsfönster å andra sidan en gång de ansluter på den angivna tidpunkten har varit konsolerna båda redan slutsålda eller slutsåld inuti ett par minuter, vilket gör som en alltför stor mängd besvärligt att betala för det finns en PS5 eller PlayStation 5 Digital Edition.

Som chartrade inte för länge sedan tre Boeing 747-jetplan med ursprung i Seoul, Sydkorea mot London, har varit men även det finns en lastad via det bara om 50 pallar via PS5-konsoler, i överensstämmelse med engelska medier.

Situationen ser ut för att inte menad är benägna att förbättras genom loppet av de som kommande månaderna men även i överensstämmelse med analytikers prognoser närma sig problemet via låga påfyllning är benägna att hålla på genom loppet av 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three − 2 =