Kojima Productions ökar med hjälp av nya spelet att tillägga storskaliga uppdrag


Kojima Productions Det kommer konstruera ut på ett exceptionellt tillvägagångssätt, vilket framgår resten av de som en mängd platsannonser för att publicerats resten av teamet, för att denna dag söker efter det praktiskt taget 30 locktång med tanke på fylla som utbudet i hela, antal områden resten av tillväxt att tillägga spelskapande, tydligt med tanke på vara arbetarna på rejäla uppdrag.

Hideo Kojima-teamet söker efter konstnärer, ordkonstnär, nivådesigners, projektledare att tillägga en alltför stor mängd extra, vilket framgår resten av den officiella webbplatsen med hjälp av Kojima Productions inom avsnitt om platsannonser.


Kojima Productions: teamets logotyp
Kojima Productions: teamets logotyp

Samtidigt storskalig bemanning är ett rimligt en typisk sak hemmahörande i teamens aspekt, sanningen det så en mängd locktång är denna dag öppna betyder att det finns en personalutbyggnad planeras i hela, det finns en snar framtid, troligen med hjälp av ha förmågan att hänga i form av inom det finns en extra uthållig färdplan, möjligtvis med tanke på ett antal spelet ska genomföras dessemellan.

Det bara om alla de tillkännagivanden inom undran hänvisar tillbaka till “högprofilerade uppdrag”, rapporterade inom plural, vilket antyder händelsen resten av ett antal spelet dessemellan, eller mot att tillägga i form av parallella multimediaprojekt, ta hänsyn till tenderar att teamet inte för länge sedan även har gjort som öppnade en division dedikerad till TV-serier, filmer och musik.

Som råder ingen person knapphet på rykten i fråga om nya spelet för att arbetas på hos Kojima Productions: inte för länge sedan talades som i fråga om ett nytt spelet för att ändå Norman Reedus, dock som även har dessutom pratats det finns en ett tag i fråga om ett uppnåelig spelet utvecklat med hjälp av molnet inom samarbete i form av Microsoft, även när som är också uppnåelig tenderar att som fungerar med både Sony och Microsoft samtidigt.Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − eleven =