offentlig röstning öppen, välj din GOTY

Öppna den primära omgången resten av folkomröstning resten av The Game Awards 2021, som kan att bedöma årets spelet valt underifrån för att det är vi säger att. Poll är uppdelad inom tre omgångar, som kan är benägna att förmedla resultat i sätt väsentligen den mest röstade sporten du har någonsin den 8 december 2021. Inom denna första del även har samtlig kunders korrekt till exakt högst tio röster bland de många utvalda titlarna. De som högst rankade spelen går vidare ytterligare omgång 2.

Om du strävar efter uttrycka Spelarens röst (sätt den här typen är namnet på den den här typen kategorin), du kommer behöver bara för att gå nämner Denna sida men även gör dina val av.

Game Awards är ett resten av årets väsentligen den mest efterlängtade andra resten av videospelsindustrin

För tillfället är de som bäst rankade spelen (7%) tre: Resident Evil Village, Marvels Guardians of the Galaxy Dessutom Det krävs två, antagen (6 %) resten av Forza Horizon 5, Halo oändlig, Ratchet & Clank: Rift Apart, Metroid Dread men även stadigt hela olika.

Metoder till för att i ändå, den röstning även har sammanfattning öppnats, så sätt finns ändå hitta tid för vändningar men även olika överraskningar. Du är vara försedd med ändå två dagar på dig till exakt dina preferenser, så {tänk på det}.

Utbudet resten av spelet för att inom 12 månader tävlar i fråga om kategorin GOTY på Game Awards även har uppmanat ganska mycket diskussion att kunna utesluta bara några få ganska mycket fashionabla spelet för att t.ex. Retur men även Forza Horizon 5. Sätt den här typen är ett effektivt sätt är benägna att göra din röst hörd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *