Atletico Mineiro växte till mästare inom Brasilien genom användning av Hulk men även Diego Costa!

0

[ad_1]

<>

Tre omgångar tidigare att den tipsa växte till Atletico Mineiro mästare inom Brasilien.

Atletico lyckades jubla inom det finns en dramatisk match kontra Bahia men även säkrade därför sin första titel eftersom den 1971. Inom den 66:e minuten fel Atletico genom användning av 2:0, dock eftersom den lyckades de som göra det finns en leverera men även komma ytterligare det finns en 3:2-seger.

Hjälten inom den denna sort matchen hade varit Keno för att gjorde sätt olika men även 3:e målet genom det finns en period resten av tre min 74:e men även 77:e. Förr reducerade Hull ytterligare 2:1. Den denna sort säsongen leddes Atletico resten av den det exceptionella tandem Hulk – Diego Costa. Hulk avveckla säsongen för att bäste målskytt inom ligan genom användning av 18 mål som men även sju assist.