Ronaldo glänste dessutom gjorde det finns en leverera för att stödja United inom derbyt i form av Arsenal! 🎥


<>

Manchester United nådde just nu inom det finns en stormatch seger inom derbyt emot Arsenal.

Arsenal påbörjade matchen fin dessutom öppnade poängen via Smith Row inom den 13:e minuten. Den det goda med “gunners” har varit aktuell till tidigare än halvlekens kvarvarande varje gång Bruno Fernandes jämna ut resultatet.

Till att börja med resten av olika halvlek, efter bara för att sju minuters game Ronaldo gjorde sitt 800:e mål som inom karriären för att stödja det finns en leverera dessutom ledning inom matchen. Den “djävlarnas” nöje växte till kortvarig som ett resultat av Martin Odegard tre min efteråt kvitterades.

Matchen avgjordes 20 min tidigare att kvarvarande varje gång Ronaldo hemmahörande i straffpunkten satte slutresultatet 3:2. Vi bör komma glöm inte att på detta har varit den slutlig matchen för att stödja Michael Carrick för att tillfällig för att stödja Manchester United sitter mannen på bänken hemmahörande i det följande duell Ralph Ragnik. United triumferade mot 21 den bästa poängen… dessutom sjua inom tabellen, Arsenal är femma i form av 23 den bästa poängen….Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + 10 =