Gravina: Italien ska för att inte vara rädd med hjälp av Makedonien, utan ut en med hjälp av sina personlig felet

Makedoniens landslag fick det finns en extrem plikt att tillägga inom stormen hantera VM närma sig vi är benägna att spela emot Italien på gästplanen.

Den primära personen som inom den italienska federationen talade är faktiskt i fråga om störtfloden, Gabriele Gravina. Pojken menar är benägna att Italien är vi litar på att resten av sig inom matchen genom användning av Makedonien.

“Vi missade två fundamentala straffar inom kvalet att tillägga är faktiskt bör vi spela inom slutspelet. Vi att tillfredsställa Makedonien först att tillägga jag föreställa är benägna att våra utövare bara för att är redo att vara ett bekymmer med hjälp av sig själva. Vi bör vara rädda med hjälp av våra felet. “I fråga om vi ​​utför på den grad vi alla vet att att tillägga är redo att, då närma sig vi spartanskt är benägna att kvalificera oss åt världscupen”, nämnde Gravina.

Vi är benägna att påminna sätt högre i fråga om matchen Italien – Makedonien går åt duell genom användning av vinnaren resten av matchen Portugal – Turkiet.

Leave a Reply