Xbox Vault är ett webbspel är förutsatt på Xbox historiskt förflutet, länkat ytterligare den mest uppdaterade The Rock-filmen

Som är redo att bara för att vara Dwayne”Stenen“Johnson tenderar att underkasta sig Xbox Vault, ett webbspel designat för att stödja Xbox-fans, länkat ytterligare hans mest uppdaterade en film, sammanfattning lanserat på Netflix, Rosa notis. Inom samt baksidan är som ett frågesport genom vilket måste du försöker hitta tjugosju artefakter relaterade ytterligare Xbox historiskt förflutet samt svar på poäng med ett syfte att att samla den bästa poängen….

För att delta kommer att förse dig med korrekt tenderar att tävla i fråga om kostar inom begränsad upplaga, ytterligare instans det finns en porträtterar ifrån The Rock, det finns en kopia resten av Cleopatra’s Eggs inom film, det finns en {anpassad} Xbox Series X inspirerad resten av Red Notice samt samlarkort för att kommer att förse dig med korrekt ytterligare 12 månader resten av Xbox Game Utelämna.

Kommer du att kunna tenderar att spela i form av start ifrån dedikerad sida.

The Rock ingick inom Xbox:s 20-årsfirande för att stödja sin funktion inom lanseringen resten av den primära Xbox, genom vilket mannen dök citerar på scen i form av Bill Gates att illustrera som för att stödja de flesta av folket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + four =