Halo infört TV-serien på Paramount +

0

[ad_1]

Infört TV-serier med ursprung i Halo, som kan är benägna att sändas på Paramount +, det finns en ny videoströmningstjänst. Släppet är avsiktligt mot 2022, på ett datum för att men för att inte även har bestämts även vi kommer att du kommer att behöva Pablo Schreiber, känd med hjälp av America Fastighetsadvokat-serien, inom rollen för att Ta tag i Chief.

Beklagligtvis behöver inte massor av olika huvudpunkterna delats, så det är det hårt att erbjuda extra det exakta kunskap. Vi tillägger är benägna att betydligt sådant även har funnits inom Microsofts planer inom åratal, å andra sidan är benägna att sätt fram till denna punkt varit något konkret. Betänk är benägna att sätt även har pratats i fråga om eftersom den tidigare än lanseringen resten av Halo 5: Guardians. Tydligt även har projektet pyrt alltid även till slut blivit realitet.

Förhoppningen är förstås är benägna att sätt ska förvandlas till det finns en fin tv-serie, för att Halo-sagan bör vara. Vi kan berätta extra så fort extra närma sig är benägna att tillhandahållas kunskap.

[ad_2]

Leave a Reply