New York Knicks vs Atlanta Hawks: Skaderapport, förväntade laguppställningar dessutom start-5:or – 27 november 2021

0

[ad_1]

De som New York Knicks dessutom Atlanta Hawks närma sig att uppfylla för varann se framåt för att första gången eftersom den deras episka matchup inom första omgången hela 2021 NBA slutspel på lördag på State Farm Miljö.

Knicks även har varit väldigt inkonsekventa fram till nu inom den denna sort marknadsföringskampanj. De befinner sig 10-9 se framåt för att säsongen. New York även har misslyckats genom användning av att förverkliga back-to-back-matcher eftersom den ansats resten av november. De kommer till vilket som efter sin värsta förlust inom marknadsföringskampanj emot Phoenix Suns. Bara Kemba Walker dessutom Immanuel Quickley lyckades göra större än 15 den bästa poängen… se framåt för att sidan efter de stod ut genom användning av det finns en förlust genom användning av 97-118.

För tillfället även har Hawks varit inom det finns en otrolig form, efter du kommer att behöva vunnit sju raka matcher inom den denna sort konkurrensen. De som besegrade Memphis Grizzlies genom användning av 132-100 dessutom förbättrade åt 11-9 se framåt för att säsongen. Trae Young hade 31 den bästa poängen…, då å andra sidan Clint Capela dessutom John Collins spelade komma in 23 respektive 21 den bästa poängen… med avsikt att leda Atlantas laddning.

Difference maker 😤📊 23 PTS | 17 REB | 3 BLK | 11-14 FG https://t.co/PikaqN0RQn


New York Knicks skaderapport

New York Knicks även har men för att inte lämnat komma in sin skaderapport se framåt för att den denna sort matchen inom skrivande stund. De som listade Derrick Rose (ankel) dessutom Taj Gibson (ljumske) för att tvivelaktiga tidigare än starten resten av den slutlig matchen, de brukar två slutade för att inte spela. De kommer till vilket som kommer att är benägna att göra skadeanmälan gång.

Spelarnamn

En stående

Anledning

Derrick Rose

Tveksamt

Ankelvrickning

Taj Gibson

Tveksamt

Ont inom ljumsken

Atlanta Hawks skaderapport

Atlanta Hawks hade varit och använder inte en De som’Andre Hunter dessutom Onyeka Okongwu inom sin förr i tiden, turné. Varje är på marknaden på obestämd ett tag p.g.a. handleds- respektive axelskador.

Spelarnamn

En stående

Anledning

De som’Andre Hunter

Ut

Handledsskada

Onyeka Okongwu

Ut

Restaurering resten av axelskada


New York Knicks vs Atlanta Hawks: Troligen laguttagningarna

New York Knicks

New York Knicks är redo att göra modifieringschanser inom sin startuppställning se framåt för att den denna sort matchen. Kemba Walker spelade den primära natten resten av det finns en back-to-back inom den mest uppdaterade matchen dessutom kan hamna på sidan p.g.a. avkopplingsmål. I fråga om Derrick Rose närma sig igen närma sig mannen kommer att är benägna att börja dela inom hans ställe. Immanuel Quickley är det finns en en annan utövare för att är redo att förvärva det finns en startroll i fråga om Rose förblir åsidosatt. Undertiden närma sig kommer att RJ Barrett, Evan Fournier, Julius Randle dessutom Mitchell Robinson är benägna att behålla sina destinationer.

I fråga om Quickley börjar till ifrån bänken närma sig mannen troligen är benägna att spela flest min bland reserverna kollektivt genom användning av Alec Burks dessutom Nerlens Noel.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks närma sig kommer att för att inte är benägna att göra modifieringschanser inom sin startuppställning. Trae Young dessutom Bogdan Bogdanovic närma sig kommer att är benägna att börja dela för att guards, då å andra sidan Kevin Huerter, John Collins dessutom Clint Capela närma sig återstående lineupen.

Cam Reddish, Danilo Gallinari dessutom Delon Wright närma sig kommer att är benägna att spela flest min ifrån bänken.


New York Knicks vs Atlanta Hawks: Troligen Startar 5s

New York Knicks

Point Guard – Immanuel Quickley | Shooting Guard – Evan Fournier | Small Forward – RJ Barrett | Energi fortsättningsvis – Julius Randle | Centrum – Mitchell Robinson.

[ad_2]

Leave a Reply