Barcelonas hemliga plan vänta talangfull 21-årig Manchester City-stjärna

Barcelona uppges vara har intresse resten av att notera på Manchester City fram- Ferran Torres. Katalanerna även har prioriterat är benägna att teckna det finns en forward inom januari efter du kommer att ha drabbats resten av det finns en skadekris inom attacken.

Baserat på Daglig post, Ferran Torres betraktas som öppen vänta utsikterna {att ansluta till} Barcelona i hela, det finns en snar framtid. Spanjoren behåller på är benägna att bli bra sig med ursprung i det finns en fotskada mannen ådrog sig förra månaden.

21-åringen hände ytterligare Manchester City med ursprung i Valencia inom det finns en affär ett gäng 21 hundratusentals kilo förra sommaren. Torres fick nöja sig genom användning av det finns en liten position inom Manchester City förra säsongen då mannen låg bakom sådana för att Raheem Sterling, Riyad Mahrez, Phil Foden att tillägga Gabriel Jesus inom hackordningen inom Manchester City.

Torres lyckades ändå göra 13 mål som på 36 matcher genom loppet av sin debutkampanj genom användning av Pep Guardiolas grupp. Den tidigare att på detta Valencia-stjärnan bekräftade glimtar resten av sina målförmåga emot den tipsa resten av förra säsongen. Hans prestationer vänta Manchester City gav honom en placering inom Luis Enriques spanska trupp ytterligare EM 2020.

Ferran Torres gjorde ganska mycket spektakulära cameoprestationer vänta Spanien på EM 2020. Pojken gjorde ett mål som inom Spaniens 5-3-seger genom Kroatien inom åttondelsfinalen resten av konkurrensen.

Ynglingen fick det finns en spektakulära börja på marknadsföringskampanj 2021-22 varje gång mannen gjorde tre mål som på sju matcher vänta Manchester City. Pep Guardiola betraktas som ett massivt fan resten av spanjoren p.g.a. hans arbetstakt, snabbhet, målförmåga att tillägga flexibilitet.

Barcelona även har nuförtiden bestämd knapphet på anfallsalternativ. Luuk de som Jong att tillägga Martin Braithwaite även har varit extremt kopplade ytterligare flytt med ursprung i klubben en gång de av kontinuerligt är benägna att bromsa ner på Camp Nou.

Barcelona är redo att släppa sitt nyfikenhet vänta Manchester City-stjärnan Ferran Torres oavsett deras vill ha resten av det finns en anfallare

Barcelona lider nuförtiden resten av det finns en skadekris inom attacken. Ansu Fati att tillägga Martin Braithwaite är uteslutna de som kommande veckorna p.g.a. åkomma. Den argentinske anfallaren Sergio Aguero är redo att tvingas ytterligare förtidspension med ursprung i fotbollen efter du kommer att ha diagnostiserats genom användning av hjärtproblem.

De som katalanska giganterna även har varit extremt vi litar på att resten av den holländska forwarden Memphis Depays målsättningsförmåga. Barcelonas nya chef Xabi Hernandez är angelägen i fråga om är benägna att värva det finns en forward inom januari.

Ferran Torres är faktiskt sugen till 1 flytt ytterligare Barcelona.▪️Barca även har inga kontantbelopp så försök skaffa bara några få▪️Torres är nöjda nog inom City så behöver ha extra ordinarie speltid▪️Förförd resten av tanken på är benägna att vara ordinarie nr 9 vänta Barca▪️Räknar är benägna att City tecknar det finns en anfallare theathletic.com/news/mancheste…

Den förr Barcelona Mittfältaren även har i rad med plikt avvisat möjligheten är benägna att värva Manchester United-anfallaren Edinson Cavani som ett resultat av mannen för att inte är involverade i är benägna att värva det finns en ivrig spelare som kan vara inom skymningen resten av sin yrke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 16 =